Weronikakrz
Fanka BB :)
Ja zawsze sprawdzam kark jak jest ciepły to znaczy że jest jej ciepło23, ja sama jestem zmarźlakiem [emoji58] Także nie wiem czy wyłączyć grzejnik i marznać bo tak ma być. Czy zostawić jak jest. Ja lubię ciepło od zawsze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja zawsze sprawdzam kark jak jest ciepły to znaczy że jest jej ciepło23, ja sama jestem zmarźlakiem [emoji58] Także nie wiem czy wyłączyć grzejnik i marznać bo tak ma być. Czy zostawić jak jest. Ja lubię ciepło od zawsze.
Kurczę nie powiem Ci bo ja byłam w szpitalu przed porodem ale ja bym pojechała normalnie na izbę. Mówili ze masz być w ten sam dzień czy dzień wcześniej? Jak wcześniej to Cię położą na patologie ciąży i rano na zabiegOj ja mam juttro dzien na ogarniecie sie ,dopakowanie i jade w czwartek po malutką
Mam nadzieje ze jakos to pójdzie
Jeszcze nie wiem gdzie na jaki odział, co i jak
@Kelyana na Uj z skierowaniem mam sie wstawic na jakis odzial ? Bo pojecia nie mamani jak to przebiega ani nic ;(
Troche przerażona sie czuje tym ze nie wiek gdzie isc i co beda robic i kiedy trafię na stol
Ogólnie opuchlizna nog daje mi tak solidnie w kosc ze mam doscnaprawdę
@maksimas Ty w piatek ?bede trzymać kciuki i nie przejmuj sie lepiej byc samej niz z byle kim
serio
![]()
Ja jak wyłączałam grzejniki to zimne ręce non stop miałam i strach jej dotykać takimi rękoma. Teraz jest 23, mała w kocu i ma ciepły kark, nie jest spocona nic nic, poprostu ciepła [emoji4]Ja zawsze sprawdzam kark jak jest ciepły to znaczy że jest jej ciepło
Ja też dziś z młodym na spacerze byłam choć pizdzi nieźle, ale on lubi spacery a ja dziś koło 50minut chodziłam.Ja werandowalam pierwsze dni 10,20,30 min, potem pierwszy spacer 15 min, drugi 30 min itd. I zaczęłam od razu po wypisie, mimo ze mam wcześniakanadal chodzimy jak mam siły
Co dzisiaj miałam za piękna noc! Pobudki tylko co 3 h, karmienie i dalej spankoJaśko mi zrekompensował poprzedni dzień
@urs trzymam kciuki żeby szybko poszło! Franuś będzie z Wami lada dzień
@Kredka_na_baterie, czekamy na relacje z porodu)
@anet88 trzymaj się, trzymam kciuki żeby wszystko poszło gładko![]()
Ja tak miałam na kilka dni przed ccDziewczyny ja to nie wiem co że mną od wczoraj jestem śpiąca całymi dniami tylko bym spala ale to chyba nie zdrowo tak przed porodem. Mam 37i4 i albo najwcześniej 26.11 albo 3.12. Ale mały wykluje się jak będzie chciał i żaden termin nie będzie ważny [emoji38]
Można wszystkoSluchajcie, macie jakies fajne artykuły (albo z doświadczenia moze) o odżywianiu podczas karmienia? Pijecie kawkę? W szpitalu mówili że można wszystko (uważać na wzdymajace) Ale wolę się upewnić. Starszego karmilam 3 tygodnie więc zupełnie się nie znam...
Disnemar baby.Znajomy wraca zaraz z Polski i się pyta co z apteki przywieźć dla małej, z Polskich rzeczy farmaceutycznych co może mi się przydać? (Espumisan na kolki już mowilam) i co jeszcze? Doradzi któraś z mam?dziękuję [emoji4]
W samych ciuszkach trzymam i do spania tak układam tylko przykrywam.Jak trzymacie wasze dzieci tak na co dzień, nie wiem jak to ująć xD W dzień, w temp. pokojowej? Dalej w rożkach, kocykach czy normalnie już w samych ubrankach? Moja ma dwa tygodnie. Niby powinno być te ok. 21 stopni, ale mi samej czasami jest zimno przy tej temperaturze, a boję się, że przegrzewam małą trzymając ciągle w kocyku... Chodzi mi o sytuacje, kiedy nie śpi.
Dziękuję kochana! Delicol lepszy od espumisana?Disnemar baby.
Delicol, dicoflor