Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie dziewczyny, mam do was 2 pytania jak sobie radzicie w takich sytuacjach.
1. Jestescie na spacerze. W parku. Do domu jakieś 15min spacerem. Jest zima, 0 stopni, dziecko jak i wy opatulone. W pobliżu żadnego centrum handlowego, żadnej kawiarni. Dziecko zaczyna płakać i chce cyca. Co robicie?Bo ja tak się zapuszczam coraz dalej na te nasze spacerki i tak myśle, ze byłaby katastrofa jakby nagle Mała chciała jeść.
2. Jak chodzicie na zakupy do jakiś marketów to gdzie wkładacie te zakupy na sklepie? Bo logiczne ze mając duży wózek (gondole) to nie będzie się brało jeszcze dodatkowego wózka albo koszyka. Wkładacie do jakiejś torby albo do kosza od wózka i potem wyciągacie przy kasie? Bo tak się wydaje najlogiczniej, ale ja jestem jakiś dzikus i bałabym się ze zaraz mnie posadzą, ze kradnę![]()
Chyba nawet nie pisałam, te stare mleko smierdzialo tuż po wymieszaniu jak skisniete, te ma normalny zapach więc już jest plus. Do tego mała od dawania czopkow itd ustala prawie z wagą i nie tyła więc na nowym mleku jesteśmy od 2 dni, w następny wtorek na ważenie żeby sprawdzić czy tyje..@Ewela2805 jak mała po nowym mleku? Może pisałaś, a ja przegapiłam?
To zależy czy chcesz łączyć karmienie czy przejść na mm.Hej dziewuszki. Jakich butelek używacie dla swoich maluszköw?
Dzisiaj odciagnełam troche pokarmu, chciałam podać małemu z butelki a on nie chce jeść.. Mam butelke aventa i tomme tippee. W poniedziałek muszę go na chwile zostawić więc musze kupić jeszcze jakąś butle z której zje w razie gdybym nie zdarzyła na kolejne karmienie