U nas też te gruczoły u Michaliny były powiększone, ale już jej to przeszło, tak samo więcej miała wydzieliny w pochwie i tez jej to przeszło, mówili mi w szpitalu, że to od moich hormonów i przejdzie.
Powiedzcie mi dziewczyny, bo karmię na żądanie. Kiedy powiedzieć dziecku stop. O 17.23 dałam zdjęcie do galerii, że córka się poddała, jednak nie. Od rana jest na piersi, aż do teraz. Karmię ją i usypia, więc ją odkładam, nie mija 10 minut a ona płacz. Dochodzi do tego, że kiedy biorę ją do odbicia to ulewa tyle mleka, że to masakra, więc znów do piersi. Dziś miałam już 3 bluzki kompletnie zażygane. Wiem, że bardzo ładnie idzie na wadze i lekarka powiedziała, że zapowiada się na wysoką dziewczynę jak starsza siostra. Więc co zrobić w takich sytuacjach, kiedy powiedzieć jej dość. I jak to zrobić? Wczoraj był taki super dzień, a dziś to już po prostu nie do uwierzenia, jak takie małe dziecko może nie spać cały dzień.
Niestety ten brzuch to skóra, która się nie wchłonęła, na szczęście nie wygląda to tak paskudnie, tylko jakbym miała fałdy. A jeśli chodzi o jedzenie to miałam w życiu duże problemy z jedzeniem (za dużo jadłam), więc pilnować się muszę już całe życie.