Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki, że pytasz. Leki nie pomogły. W tomografii głowy nic nie wyszło. Byłam wczoraj u innego laryngologa. Mówi, że to może nie przejść. Chce mi dać skierowanie do Kajetan. To chyba najlepsza w Polsce placówka laryngologiczna. Że może na implant ślimakowy się nadam. Na razie uczę się funkcjonować z tym brzęczeniem. Psychicznie czuję się trochę lepiejTyna_88 jak się czujesz?
To najlepsza klinika sluchu. Pewnie tez tam wyladuje jak juz sie wezme za to moje ucho.Dzięki, że pytasz. Leki nie pomogły. W tomografii głowy nic nie wyszło. Byłam wczoraj u innego laryngologa. Mówi, że to może nie przejść. Chce mi dać skierowanie do Kajetan. To chyba najlepsza w Polsce placówka laryngologiczna. Że może na implant ślimakowy się nadam. Na razie uczę się funkcjonować z tym brzęczeniem. Psychicznie czuję się trochę lepiej![]()
@Szara20 pobrałam ten mocz. Mało, bo mało, ale powinno wystarczyć. Sama robiłam osady moczu z mniejszej ilości, więc dają radęZrobiłam tak, że o 4.30 przed karmieniem zmieniałam pampersa i przykleiłam ten worek, po czym zakryłam nowym pampersem. O 6 kiedy obudziła się kolejny raz sprawdziłam i było nasikane. Część uciekła dołem, ale coś zostało w worku
Gorsze było kłucie. Myślałam, że nie będzie trzeba z żyły, że wystarczy z pięty, ale nie. Wiem jak się pobiera noworodkowi z żyły, ale i tak nas wyprosili za drzwi. Zresztą nie chciałabym na to patrzeć
@Ewela2805 zdrówka :* i życzę dużo siły na te przejścia, które masz... Ja nie umiem doradzić, bo nie mam takich doświadczeń. Dlatego życzę siły...
Mamy wcześniaków - wczoraj koleżanka urodziła syna 900g w 25 tc. Wiem, że ściągałyście siarę. Nie wiecie czy aż tak malutki człowiek może też tą siarę dostać? Co poza tym jadły Wasze dzieci? Chodzi mi o to, czy można im pomóc moim mlekiem w razie czego? Ona jest po cc i nawet go nie widziała, Mały jest w innym szpitalu, pewnie może być problem z laktacją... Chciałabym jej pomóc![]()
No i luzik. Nikt nad nami nie stoi z batem, że musi być wszystko natychmiast zrobione. Ja tak do tego podchodzę. Najważniejsze, żeby dzieci głodne nie były, a dom pomału się odgruzuje [emoji4]Zobacz załącznik 922283 Zobacz załącznik 922284 Zobacz załącznik 922285 Zobacz załącznik 922286 Zobacz załącznik 922287
O na dowód jest godzina 13.30 prawie
Owszem umylam sie podmalowalam przbralam dziedzica ale paczcie wyrko rozścielona nadal w drugim kacie na kolejnym łóżku prasowanko wola w kuchni suszarka z praniem rozstawiona. W zlewie gary bo w zmywarce czyste trzeba wypakowac ogolnie robota na maks godzinke z prasowaniem. Ale traz mi sie nie chce ide na spacer musze do pracy wstapic na chwilke . o 16 wpada do mnie mama na kawke to sobie w tedy porobie szybciutko hih