Sasanka14
Fanka BB :)
Wino grzane też za mną chodzi... Podobno są jakieś wina 0.0% ale czy to smakuje jak wino?@Sasanka14 można spokojnie, choć ja fanka piwa nie jestem, a o tej porze roku to już szczególnie... Marzy mi się winko grzane... Ehh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wino grzane też za mną chodzi... Podobno są jakieś wina 0.0% ale czy to smakuje jak wino?@Sasanka14 można spokojnie, choć ja fanka piwa nie jestem, a o tej porze roku to już szczególnie... Marzy mi się winko grzane... Ehh
Wino grzane też za mną chodzi... Podobno są jakieś wina 0.0% ale czy to smakuje jak wino?
Jak zaczęłam nierozcienczonym 95% to w ciągu 5 dni odpadlJestem teraz na tym samym etapie. Przeszlam z octaniseptu na spirytus bo nie widze aby mial odpasc a mija juz 16 dzien ...
GratulacjeZobacz załącznik 925792
Cześć. Jestem Lenka [emoji6] urodziłam się o 11:15, ważę 3550kg, mierzę 56cm.
Bardzo podobnieWino grzane też za mną chodzi... Podobno są jakieś wina 0.0% ale czy to smakuje jak wino?
Wino grzane też za mną chodzi... Podobno są jakieś wina 0.0% ale czy to smakuje jak wino?
Zupelnie jakbyś opisywała nasze zasypianie. Identycznie z tymi nerwami.Ewidentnie odsypia to nie spanie!
Takie maluchy krótko poleza wpatrujac sie w cos . Z reguły chcą spać i jeść takze zrozumiale ze płacze bo prawdopodobnie Zmęczona jes t ale ciężko jej zasnąć a im bardziej nerwowa sie staje tym gorzej
Mojego tez rozszyfrowuje.. Na noc musimy iść wcześnie spać.. Kąpiel max 20 i po tym jedzonko i spać juz na noc. Jak zostanie wybudzonu to czasem sie wscieka czy go mam na ręce czy lulam i wtedy zapałał światło i gadami...bądź załączam dźwięk odkurzaczaxza . Nie lulam na sile bo to nic nie daje.. Czekam aż sie trochę zmeczy i za chce piers przy której często usypia a potem juz ok
Teraz juz ponad h mi usypia i budzi sie przy piersi.. Krzyczal (To nie płacz) bo sie znerwicowal ze zasnąć nie może.. Wiec w końcu kladę jego głowę na reku.. On ssie a ja trochę nim bujam LOL i to z reguły pomaga.. Różnie jest