@mayfly, to faktycznie się rozminęłyśmy w czasie

Szpital ma parę minusów np. brak haczyków czy półek w łazienkach, czy niepełna zastawa do jedzenia (np. do naleśników podają tylko noże), ale to są pikusie w porównaniu do plusów. Tylko podobno coraz ciaśniej się tam robi na położniczym. A pamiętasz która położna się Tobą opiekowała na porodówce? Może Iwona? Taka niewysoka blondynka o ciepłym głosie. Zastanawiam się czy to była Iwona Walaszczyk, która prowadzi tam szkołę rodzenia. Była dla mnie taka delikatna, wyrozumiała i motywująca, niemal się zakochałam
A wino, które polecałam kupuję stacjonarnie przy Galerii Renova. Sklep nazywa się Dobre Flaszki i jest na ul. Poborzańskiej 39. Sprzedają i białe i czerwone to wino. Lubię wytrawne i taki dla mnie jest ten Barrels

. W sklepie sprzedają bezalkoholowe odkąd właścicielka zaszła w ciążę i na własnej skórze zaczęła poszukiwania idealnego wina bez grama alkoholu...
Do 4 godzin w temperaturze pokojowej i można, ale nie trzeba podgrzewać. Mój syn takim nie wybrzydzał, temperatura mu pasowała. Bardzo mi przykro z powodu odejścia brata, to wydaje się strasznie traumatyczne stracić tak bliską rodzinę.