co sie dzieje z tym forum wrrr
kochana tylko ku przestrodze bo wymadrzac sie nie zamierzam narawde i wiem ze jestes bardzo dobra mama!! to od razu zaznacze ale co do czopkow lekow na goraczke bol , najlepiej stosowac je tylko wtedy kiedy jest to naprawde konieczne a stan podgoraczkowy do 38.5 w zaleznosci gdzie mierzona temp ( twoja mala miala normalna temperuature ktora zmienia sie w ciagu dnia,, wieczorm przez hormony jest najwyzsza a po polnocy zaczyna spadac ,,pozatym dzieci maja wyzsza temp od doroslego, poczytaj o tym koniecznie) mozna zbic naturalnymi metodami jak okladami itd ,, stosowalam u synka nie trzeba siegac po paracetamol ktory tez przeciez oddzialowuje na watrobe a widze ze czesto malej te czopki podajesz
( co innego kiedy goraczka rosnie szybko w mgnieniu oka oczywiscie)
leki lekami i choc pisza jakie to one bezpieczne to sama jednak wole siegac w ostatniej ostatecznosci ze tak napisze
teraz w ogole jakies badania wychodza ze parac moze wywolywac astme u dzieci kiedy korzysta sie bardzo czesto masakra ciagle jakies wymysly nowinki ale tak czy inaczej ten malenki organizm musi to przetrawic
poczytaj moze o vibrucolu lek homeopatyczny, osobiscie nigdy ni stosowaam jak i malo co jakchkolwiek lekow na tym etapie dziecka ale moze malej pomoze przy zabkowaniu kolce niepkoju zamast paracetamolu i bylby to najzdrowsze wyjscie dla niej
w ogole dziewczyny ,, ja przy szczepienieu malemu nie podawalam paracetamolu bo podobniez podawanie na zzas aby goraczka nie wystapila obniza ochrone poszczepienna a wy jak robicie???
kurcze caly ten arsennal powinien pomoc jak nic ! z wirusowka mlody powinien sobi poradzic i dopoki osluchowo jest czysto to tez bym walczyla! szybkiego powrotu do zdrowia kochana!!
ja wczoraj gotowanie a dzis lekki porzadki
dzis sie zorientowalam ze nie kupilam prezentu dla NIKOLASA haha zapewne mi to wypomni kiedys