MangoWawa
Fanka BB :)
Dobra na początek, bawełniana i ma 2 kolory krawędzi co ułatwia wiązanie i dociaganie.Dziewczyny póki są pieniądze z Chrztu chce chustę kupić, oczywiście używaną.
Podobno dobra opinie ma taZobacz załącznik 929184
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dobra na początek, bawełniana i ma 2 kolory krawędzi co ułatwia wiązanie i dociaganie.Dziewczyny póki są pieniądze z Chrztu chce chustę kupić, oczywiście używaną.
Podobno dobra opinie ma taZobacz załącznik 929184
Dodam ,że buzia jest przesuszona i szorstka do tej pory ptzemywałam tylko przegotowaną wodą tą wysypke nie wiem czy może posmarować to sudocremem czy linomagiem albo jeszcze czymś innym . Nie zauważyłam żeby małą to swędziało
też mam HiPP od pierwszych dni jak i mama przywiozła mi z Eloderm ale nie przestudiowałem składu choć czasem użyłam wychodzac na dworU nas to samo. Na początku nie snarowalam niczym teraz jak jest suche smaruje naszym kremikiem do buzi z hipp
U mnie nie ma. Najbliżej 50km ode mnie,czyli ten sam koszt przesyłki co w aptece gemini.Wagę na olx można tanio kupić. Mnie udało się za 50 zł. Dodatkowo odbiór osobisty niedaleko. Warto szukać tam.
A jak Twoje piersi wytrzymują 8h przerwy? Ja karmię po max 6,5h nawet jak Mała jeszcze śpi, bo robią się twarde. Po ciemku, żeby jej nie rozbudzić. No i karmię z jednej piersi na jedno karmienie, więc te przerwy dla pojedynczej piersi robią się dłuższe. Boję się jakiegoś zastoju i że spadnie produkcja przez taką przerwę. Czy moje obawy są bezpodstawne?Hej dziewczyny. Któraś pytała o wyburzanie dziecka w nocy. Ja od dawna tego nie robię. W nocy mała śpi ciągiem nawet do 8 godzin. Budzi się uśmiechnięta. Dzisiaj spała od 2 do 9:40.
Od 23 mam zgaszone światło. Chodzi telewizor. Jak zaśnie przy cycu to wyłączam tv i ją jeszcze troszkę noszę. Po odłożeniu potrafi się rozbudzić i wtedy powtarzam schemat. Zasypia o różnych godzinach. Między 24 a 4. W dzień za to śpi bardzo mało. Ma sporo czasu aktywności. Albo sobie sama leży na naszym łóżku albo ja ją zamawiam. Jak jest ciemno to wytwarza się melatonina.
U nas zaraz zacznie się skok rozwojowy więc zobaczę jak będzie że spaniem.
Po takiej przerwie piersi troszkę bolą ale tylko jak przez sen je przycisne. W nocy mleko mi wycieka i wkładki są pełne. Czasami sie wybudzam bo czuje ze mleko naplywa ale nadmiar wycieka. Z reguły jedna pierś jest bardziej twarda. Mała karmię jedną piersią A z drugiej odciągam i pokarm mroże. Udaje mi się odciągnąć tak 70 mln.A jak Twoje piersi wytrzymują 8h przerwy? Ja karmię po max 6,5h nawet jak Mała jeszcze śpi, bo robią się twarde. Po ciemku, żeby jej nie rozbudzić. No i karmię z jednej piersi na jedno karmienie, więc te przerwy dla pojedynczej piersi robią się dłuższe. Boję się jakiegoś zastoju i że spadnie produkcja przez taką przerwę. Czy moje obawy są bezpodstawne?
A jak Twoje piersi wytrzymują 8h przerwy? Ja karmię po max 6,5h nawet jak Mała jeszcze śpi, bo robią się twarde. Po ciemku, żeby jej nie rozbudzić. No i karmię z jednej piersi na jedno karmienie, więc te przerwy dla pojedynczej piersi robią się dłuższe. Boję się jakiegoś zastoju i że spadnie produkcja przez taką przerwę. Czy moje obawy są bezpodstawne?