Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@Góraleczka89 moja Małgosia płacze z łzami od ok 6 tygodni. Zaczęły jej łzy lecieć 1 tyg po porodzie.
Właśnie widze że to bardzo indywidualna sprawa [emoji6] wczoraj tylko się zaczęłam zastanawiać po tym szczepieniu bo pierwszy raz tak płakał bidulek, plus taki ze chociaz się nie zniósł [emoji6]Z tego co Ewela pisała to oni tam z tesciowką chory układ mają. Synuś mamusi typowy cycuś. Wiec wyszłoby tyle z tego ze Ewela ro wyrodna marka bo dziecko samo zostawia. No ale ten tekst o przewijaniu? Masakra. A jak chce mieć ugotowane i posprzątane to dawaj niech mamusia mu posprząta i ugotuje.
Ewela musisz odpoczywać, bo co zrobisz jak z przemęczenia jakieś poważniejsze choróbsko dostaniesz i niedajboze skończy się to szpitalem? Tatuś się dzieckiem nie zajmie...
Góraleczka89 mój już od prawie dwóch tygodni płacze łzami, nie zawsze ale lecą a za chwile wchodzę w 8 tydzień. Ale nie ma co się martwić każde dziecko w swoim tempie się rozwija.
Mojemu lecą już od dawna... bąbelki ze śliny tez robi, ale za to nie uśmiecha się i nie pdnosi głowy, wiec to tylko potwierdza ze każde dziecko rozwija się w swoim tempieNo właśnie te ciuszki to liczą jak za zboże[emoji17] na jeden raz i Leo wchodzi cały na biało.. [emoji6] Buciki tez już mam, tak właśnie myślę o jakiś gatkach we fajną kratkę, koszula z muchą, może nawet body, raz ze wygodniej, dwa może jesczcze mu załoze i czarna kamizelka[emoji848] taka mam narazie wizję, liczę też na fajna pogodę[emoji4] jak to mówią kwiecień plecień, wiec może i tak skończymy w kombinezonie[emoji6]
Kiedy Waszym dzieciakom zaczęły łzy lecieć? Mój Leoni nawet jak się porządnie wkurzy, to najwyżej mu świeczki w oczkach staną[emoji849]
Według mnie też bez sensu odmawiać w nocy cyca, tym bardziej że wystarczy mu 5 minut pociumkać [emoji4] nie wchodząc w kompetencje to dziwne zalecenie i też bym się nie zzastoswała, po za tym któraś z dziewczyn wrzuciła artykuł o bardzo dobrych właściwościach nocnego mleka [emoji6]Mojemu lecą już od dawna... bąbelki ze śliny tez robi, ale za to nie uśmiecha się i nie pdnosi głowy, wiec to tylko potwierdza ze każde dziecko rozwija się w swoim tempie
@FiLi88 przybijam wirtualna pionę!u nas wczoraj 5 h ciągiem, a dzisiaj jedna pobudka tylko! (Jadł co 4 h). Szok i niedowierzanie
![]()
Póki co nie mam nadziei ze to na dłużej, ale miła niespodzianka
W ogóle pisałam ze mój mały budzi się co 2 h na jedzenie, karmie go w łozku i odkładam. Po takiej nocy jestem wyspana bo u nas karmienie 5 min trwa. A moja fizjoterapeutka twierdzi Że za często Jaś w nocy je i mam go nie karmić tylko uspokajać w inny sposób...
dla mnie to bez sensu.
Moim zdaniem mały tego potrzebuje. Skoro cyc od razu go usypia, dla mnie to wygodne, ładnie przybiera... wiec olewam te rady licząc ze z wiekiem ilość karmien nocnych trochę spadnie.
U nas Leo dziś dopiero po 4 się obudził na jedzonko. Ale żeby nie było zbyt kolorowo młodą mi tak dusilo w nocy, że muszę chyba jechać z nią do lekarza. A wczoraj nic jej nie było. A kaslala takim suchym kaszlem, jakby z gardła czy krtani.
Dzięki!Jak to mowia, jak nie urok to sraczka za przeproszeniem. Zdrowka dla cory
@springflower piatal mamka ! Oby to juz tak im zostalo i tylko sie wydluzalo
@mayfly macie skok rozwojowy moze ??