• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Jest co nosic, zdecydowanie !! Ale ta dlugosc to juz przeginka. Za chwile bede kupowala ciuszki na rozmiar 80 :)

@Ewela2805 a jak wyglada biegunka u malej ?? Bo ja szczerze Ci powiem, ze chyba nie umialabym poznac. Teo robi caly czas jajkownice plynna....
jaki długi hihihi będzie chłop jak dąb hihi
mój brat ma 195 i bardzo jestem ciekawa ile będzie miał mój starszy syn ..jak się urodził miał ,60cm^_^

Kochana napewno była luźniejsza niż zwykle ale nie aż tak bym pomyślała że to biegunka .. bardziej sam kolor kupki przykuł moją uwagę wpadający w zielen i zielona .jak i kisiel w jajecznicy że tak się wyrażę
znów po szczepieniu jest czasem zielonkawa a już jakiś czas miał musztardowa
A u mnie akurat była jak woda albo coś zakwaszonego. Jak ostatnio chora była i miała tą jelitówke-żołądkowke grypę to też taka sama biegunka.. I muszę wierzyć, suszyć i kremowac na noc bo odrazu dupka czerwona..

U mnie pierwsza noc która miała być przespana w łóżeczkach wyglada następująco dora vs rodzice 0:1 dziecko od 23 (usypiane od 19.30) spała w łóżeczku do 6,30 z dwoma karmieniami. Kaja vs rodzice 1:0 :D za nic nie dała się uspokoić w łóżeczku i w końcu spała z tata:) musimy jakiś sposób na nią znaleźć, ale się nie poddajemy. Drzemki pierwsze poranne śliczne obie zasnęły same :)

U mnie pierwsza noc która miała być przespana w łóżeczkach wyglada następująco dora vs rodzice 0:1 dziecko od 23 (usypiane od 19.30) spała w łóżeczku do 6,30 z dwoma karmieniami. Kaja vs rodzice 1:0 :D za nic nie dała się uspokoić w łóżeczku i w końcu spała z tata:) musimy jakiś sposób na nią znaleźć, ale się nie poddajemy. Drzemki pierwsze poranne śliczne obie zasnęły same :)
Stosujecie jakieś specjalne techniki?

Stosujecie jakieś specjalne techniki?
Zaczęliśmy naukę samodzielnego zasypiania z care baby (można na fejsie znaleźć), mamy plan rozpisany dla dziewczynek i stosujemy się do wskazówek;) generalnie konsekwentie odkładamy do łóżeczka a uspokajamy tylko jak na prawdę płaczą a nie marudzą, co jest trudniejsze niż brzmi. Mysle ze wiele z mam forumowych robi to intuicyjnie :) ale my mocno popsuliśmy małe i teraz staramy się to odkręcić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry