Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może taki dzień akurat miała, może coś ja bolało za dnia. Dobrze, że zjadła może pospi teraz troszkeNie wiem czy sama w to dowierzam ale patrzyłam kocyk suchy, zjadła tyle..... Nie jadła prawie od wczoraj ale że na raz tyle brzusio przyjął????
Tylko, że zaobserwowałam u Małgosi, że trze policzkami o prześcieradło... Czyli musi ją to swędzieć... Mimo wszystko cały czas mam nadzieję, że to nie będzie alergia...@Kredka_na_baterie mnie to się wydaje, że u nas w Pl lekarze to byle wysypka i mówią skaza białkowa... Tak najprościej. U nas młody miał krostki na rączkach (w tym samym czasie ich dostał na buzi gdzie 2 czy 3 tyg życia) ... Nasz lekarz powiedział, że to trądzik i że ok i zniknie. Teraz na wizycie szczepiennej go nie było i lekarka podała tylko rota i zapisała bebilon pepti, bo to skaza. I tak powoli odchodzilam od KP, ale dawałam młodemu hipp zwykły. Bebilonu nie dałam do tej pory i recepta leży. Dziś po krostach nie ma śladu, a gdyby to była skaza to przecież by mu nie minęło. Naczytalam się mnóstwo o skazie i AZS i uparcie nie podawałam mleka ha, bo byłam pewna, że gdyby to była alergia pokarmowa to młody by tak dobrze nie wyglądał.
@Paulianna89 my mamy taką lampkę-misia plastikowego za jakieś grosze z leroy i ona jest cała noc włączona na podłodze za łóżkiem. Nam położna poradziła, żeby nie było całkiem ciemno, bo przy świetle szyszynka lepiej pracuje i coś tam. Powiedziała też żeby w dzień nie zaciemniac pokoju do drzemki i tak robię, więc rolety mam cały czas w tej samej pozycji czy to w dzień czy w nocy.
@Ewela2805 jak ja Ci współczuję... Nawet nie wiem co ci radzić, bo nie mam doświadczenia, a ty juz chyba wszystkiego próbowałaś... Życzę Ci dużo sił.
Wy piszecie, że Wasze dzieci tak rosną, a nasz bąbel dopiero 62 zaczyna nosić a kończy 2 mce. Waży trochę mniej niż 5 kg i pampersy 2... Taki szczuplaczek z niego chociaż apetyt mu dopisuje. Z piersi to nie wiem ile jadł, ale teraz na mm to 170 wciąga ino mig...
Ja jestem lekarzem, ale od dużych ludziówKtóra z mam jest lekarzem, bądź ma męża pediatre? (Gdzieś kiedyś pisałyście) Jeśli mogłabym o coś się spytać to byłabym bardzo wdzięczna.. Jeśli oczywiście jest taka możliwość, bo oszaleje normalnie....
Powiem Wam, że muszę nas pochwalićfajne nam to forum wyszło, nie plujemy na siebie jadem, możemy się zawsze doradzić i nikt nikogo nie linczuje, nawet jeśli ktoś ma odmienne opinie. Taka piękna tolerancja i wsparcie tu panują! I w ogóle jak ktoś o coś zapyta, to zawsze można przeczytać pomocną, merytoryczną odpowiedź, nikt nie stara się być "głupio-mądry". Jak tak przejrzałam inne fora, to u nas jest naprawdę przytulnie
i w ogóle jakieś chyba najfajniejsze i najbardziej uświadomione dziewczyny mamy na naszym forum
aż żałuję, że nie jestem z Wami od początku...
Mam nadzieję, że forum tak szybko nie umrze śmiercią naturalną.
Miłego dnia moje drogie panie! ;*