Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm, kuzwa to kto pisał??Ktoś o tym pisał bo pamiętam ale nie ja[emoji853]
Z raz dziennie, czasem 2, nie przepada za tymDziewczyny jak często kładziecie maluchy na brzuszku? Ile razy w ciągu dnia ? Ja moją może ze 2 razy chyba trochę mało co ?
Ja pisałam, ale ktoś chyba jeszcze też@Góraleczka89 to ty pisałaś że bobo nie chce na brzuszku leżeć, przez coś problem z podniesieniem główki i tylko w pione jak trzymasz to podnosi??
Ja to pisałam. Teraz jest już znacznie lepiej niż było choć nadal główkę podnosi tylko na krótko i rączki jej się często rozjeżdżają więc jej pomagam je trzymać. Prawie za każdym razem gdy ją kładę na brzuszek to płacze@Góraleczka89 to ty pisałaś że bobo nie chce na brzuszku leżeć, przez coś problem z podniesieniem główki i tylko w pione jak trzymasz to podnosi??
Dziewczyny jak często kładziecie maluchy na brzuszku? Ile razy w ciągu dnia ? Ja moją może ze 2 razy chyba trochę mało co ?
Ja też 2-3 razy:/ Zawsze jest albo po jedzeniu, albo marudzi, to nie chcę jej drażnić i jakoś muszę wyczaić dobry momentDziewczyny jak często kładziecie maluchy na brzuszku? Ile razy w ciągu dnia ? Ja moją może ze 2 razy chyba trochę mało co ?
Dziewczyny jak często kładziecie maluchy na brzuszku? Ile razy w ciągu dnia ? Ja moją może ze 2 razy chyba trochę mało co ?