Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak jak dziewczyny pisały inhalacje najlepsze [emoji5]kupiłam inhalator jak starszy miał rok i to najlepszy mój zakup gadżetowy[emoji5] ogólnie mam już drugi, bo pierwszy sie zepsuł z półtora miesiąca temu. Oprócz tego daje wit.c i ściągam katarek jak najczęściej, po inhalacjach właśnie najlepiej schodzi [emoji106]
Witam nowe mamuśki!!!!! Sporo was jest [emoji16]nie było mnie jeden dzień na ogólnym i ponad 100stron do nadrobienia??? Ledwo zamknięty nadrobiłam wieczorem [emoji85]
Jeśli chodzi o piersi, przed ciąża rozmiar 65G, ale polski rozmiar, a teraz? [emoji848] nie mam pojęcia [emoji28][emoji23] ale wydaje mi się, że aż tak sporo nie urosły .. choć małe nie są. Noszę te do karmienia, z bonprixa, dosyć wygodne, mam nadzieje, ze po skończeniu historii z karmieniem nie bedą źle wyglądały [emoji848][emoji5]
Aha, naprawdę rozmowa zeszła na kozy???[emoji85][emoji23][emoji85][emoji23] my tu naprawdę o wszystkim rozmawiamy [emoji123][emoji10]
To ja wolę koty i psy Haha s z większych zwierząt to konie, nawet przed ciąża z pierwszym trochę jeździłam [emoji5]
Moze kiedyś wrócę do tego [emoji28]
moja mama jest ze sławnego Wąchocka, całec dziecinstwo tam spędziłam na wakacjachWojewództwo świętokrzyskie [emoji4] mamy sporo lasów, ruin zamków[emoji4]
polecam taki, który ma 3 tryby inhalacji (3 stopnie rozdrobnienia czasteczek). Wtedy substancja może dotrzeć tam, gdzie chcecie, by dotarła- na katar inny stopień rozdrobnienia, na krtań inny a na płucka też inny@Sandi2018 do tego trzeba mieć sprzęt. Ja też muszę kupić jakiś inhalator w razie w. Możecie jakiś polecić?
kocham top gear!Ja właśnie też nie ogarniam, bo teraz przez to że więcej w domu jestem i do tego zdominowana przez męskie towarzystwo non stop top Gear u mnie leci[emoji18]
Zdrówka życzę!Witam się z Wami z szpitala - ostatecznie Sandra zaczęła się krztusic i nie umiała złapać powietrza więc zadzwonilismy na pogotowie. O 3.30 została przyjęta na obserwacje- założyli werflon przy tym ogramny płacz aż bieda harczala jak spała. Wyniki z krwi dobre czekamy na mocz i ekg serduszka ale zostajemy do jutra. Po kontrolnym badaniu podobno wszystko ok sapka niemowlęca i krtan poprostu my panikujemy... Czuję się bezradna
Wczoraj zamówiłam staniki z bon prix mam nadzieję ,że się sprawdza bo do tej pory miałam z hm i jak die schylam cycki mi po środku wypadają razem z wkładkami i później domownicy znajdują na podłodze [emoji23] chyba te z hm za bardzo wycięte kupiłam A teraz będę miała takie , może masz te same ? [emoji848]Tak jak dziewczyny pisały inhalacje najlepsze [emoji5]kupiłam inhalator jak starszy miał rok i to najlepszy mój zakup gadżetowy[emoji5] ogólnie mam już drugi, bo pierwszy sie zepsuł z półtora miesiąca temu. Oprócz tego daje wit.c i ściągam katarek jak najczęściej, po inhalacjach właśnie najlepiej schodzi [emoji106]
Witam nowe mamuśki!!!!! Sporo was jest [emoji16]nie było mnie jeden dzień na ogólnym i ponad 100stron do nadrobienia??? Ledwo zamknięty nadrobiłam wieczorem [emoji85]
Jeśli chodzi o piersi, przed ciąża rozmiar 65G, ale polski rozmiar, a teraz? [emoji848] nie mam pojęcia [emoji28][emoji23] ale wydaje mi się, że aż tak sporo nie urosły .. choć małe nie są. Noszę te do karmienia, z bonprixa, dosyć wygodne, mam nadzieje, ze po skończeniu historii z karmieniem nie bedą źle wyglądały [emoji848][emoji5]
Aha, naprawdę rozmowa zeszła na kozy???[emoji85][emoji23][emoji85][emoji23] my tu naprawdę o wszystkim rozmawiamy [emoji123][emoji10]
To ja wolę koty i psy Haha s z większych zwierząt to konie, nawet przed ciąża z pierwszym trochę jeździłam [emoji5]
Moze kiedyś wrócę do tego [emoji28]
Witam się z Wami z szpitala - ostatecznie Sandra zaczęła się krztusic i nie umiała złapać powietrza więc zadzwonilismy na pogotowie. O 3.30 została przyjęta na obserwacje- założyli werflon przy tym ogramny płacz aż bieda harczala jak spała. Wyniki z krwi dobre czekamy na mocz i ekg serduszka ale zostajemy do jutra. Po kontrolnym badaniu podobno wszystko ok sapka niemowlęca i krtan poprostu my panikujemy... Czuję się bezradna
Wczoraj zamówiłam staniki z bon prix mam nadzieję ,że się sprawdza bo do tej pory miałam z hm i jak die schylam cycki mi po środku wypadają razem z wkładkami i później domownicy znajdują na podłodze [emoji23] chyba te z hm za bardzo wycięte kupiłam A teraz będę miała takie , może masz te same ? [emoji848]Zobacz załącznik 936441
Dobrze, że pojechaliście to dobrze Was przebadają. Lepiej jechać niz się denerwować że coś się przegapi. Dużo zdrówka [emoji4]Witam się z Wami z szpitala - ostatecznie Sandra zaczęła się krztusic i nie umiała złapać powietrza więc zadzwonilismy na pogotowie. O 3.30 została przyjęta na obserwacje- założyli werflon przy tym ogramny płacz aż bieda harczala jak spała. Wyniki z krwi dobre czekamy na mocz i ekg serduszka ale zostajemy do jutra. Po kontrolnym badaniu podobno wszystko ok sapka niemowlęca i krtan poprostu my panikujemy... Czuję się bezradna