Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Błagam tylko nie rumianek.Czym przemywac oczy? Synek ma często "ropę" w oczach. Solą fizjologiczną przemywałam, ale wracało. Znajma wspomniała o rumianku.
Nam lekarz zalecil przemywac oczka woda przegorowana a polozna....moim mlekiem!Czym przemywac oczy? Synek ma często "ropę" w oczach. Solą fizjologiczną przemywałam, ale wracało. Znajma wspomniała o rumianku.
To chyba zależy kto mierzyDziewczyny, jak prawidłowo zmierzyć długość dziecka centymetrem krawieckim? Długość się liczy razem z wyprostowaną stópką aż do palców, czy do piętki (to różnica kilku cm). Czy lecieć po krzywiznach jak u noworodka?
Bardzo ładny. Chyba też sobie kupię
@Sandi2018 , trzymam kciuki za szybkie wyjście ze szpitala.
To przemywaj częściej solą lub idźcie do okulisty. Rumianek jest ryzykowny że wzglądu na ryzyko alergii.Czym przemywac oczy? Synek ma często "ropę" w oczach. Solą fizjologiczną przemywałam, ale wracało. Znajma wspomniała o rumianku.
O i temat wyczerpanyBłagam tylko nie rumianek.
Sporo dzieci ma na niego uczulenie.
To ropka ze snu czy raczej ropna wydzielina.
Jak to drugie to lepiej do pediatry a potem okulisty.
Ja przemywam solą, najczęściej po badaniu w klinice okulistycznej ma podrażnione oko, a przez rozszerzadło i krople łatwiej aby mu się coś do oka dostało.
Pamiętaj, że przemywamy za każdym razem nowym jałowym gazikiem od skroni w kierunku noska.
Jak chcesz coś innego niż sól fizjologiczna to zaparzona czarna herbata, oczywiście po ostygnięciu.