Dziewczyny właśnie nadrobiłam posty z publicznego, potem zabieram się za prywatny.
@karasjowa,
@FiLi88 co za piękne widoki! Uwielbiam naturę (sama mieszkam na wsi w lesie, wkoło pełno zwierzyny

). Te zdjęcia to miód na moje oczy
@FiLi88, a o co chodzi z policją? Jak widać przegapiłam więcej niż myślałam...
@Paulinaa89 biustonosz piękny. W nim będziesz prawdziwą seksi mamą
Witam nowe dziewczyny. Szkoda, że nic wcześniej nie pisałyście. Widać, że wizja straty czegoś zawsze mobilizuje do podjęcia konkretnych kroków, tym razem napisania postu

Trochę mi tylko przykro, bo pewnie gdyby nie rozmowy o przeniesieniu się na prywatny większość pozostawałaby dalej w ukryciu...
@Sasanka14 jak u Was po szczepieniu? My jutro jedziemy na pneumo i rota. Rano dzwoniłam i babki nie chciały mnie wpisać :/ Na szczęście mój mąż jest niezawodny. Mistrz od załatwiania spraw trudnych. Czasem przy nim czuje się jak ofiara losu.
Co do ćwiczeń... Mam trampolinę i kilka dni temu trochę na niej skakałam, ale brzuch ciągnął mnie do dołu i poczytałam o tym... Okazuje się, że na trampolinie można ćwiczyć dopiero ok. pół roku po porodzie... I to najlepiej jak najrzadziej. Ogólnie jak podskakuję nawet robiąc pajacyki, to też czuję brzuch... Tak jakby aparat więzadłowy macicy jeszcze nie wrócił do formy sprzed porodu. Ehhh, gdyby nie ten mróz i fakt, że jestem sama z Małgosią przez większość dni w tygodniu, to bym biegała, jak Ty
@karasjowa. Kiedyś robiłam 10 km co drugi dzień. Schudłam tak 20kg
Miłego dnia dziewczyny!
Ja się zaraz biorę za porządki, bo w sobotę przyjeżdżają koleżanki w odwiedziny

Ale najpierw chyba wstawię fotkę na prywatnym