Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Będzie na tyle głośno, na ile się będziemy wszystkie odzywać. Łącznie z Wami, nowymi dziewczynami! Z tego co widziałam jest Was już ile, 5 czy 6? Gdyby każda z Was się odzywała, to już macie przyjemna konwersacje. Ja też będę się tu ciągle udzielać, i na pewno wiele innych dziewczyn też [emoji4] Inicjatywa musi wychodzić stąd, żeby dziewczyny wracał, takie jest moje zdanie [emoji6] I na pewno jeśli ktos tu o coś zapyta, dostanie odpowiedź (pewnie więcej niż jedną!)Chyba powoli zapada tu cisza... Zgaduję, ze życie przeniosło siena forum zamknięte :-)
Mam nadzieje ze mnie tam dopiszecie, bo jak wczesniej wspominałam to forum bylo najfajniejsze. Pozdrowki;-)
Chyba powoli zapada tu cisza... Zgaduję, ze życie przeniosło siena forum zamknięte :-)
Mam nadzieje ze mnie tam dopiszecie, bo jak wczesniej wspominałam to forum bylo najfajniejsze. Pozdrowki;-)
U nas od wczoraj mamy gości. Mąż niedawno pojechał na 2 zmianę do pracy, a dzieci na imprezę karnawałową do szkoły[emoji4]
Tomek sobie cyca.