Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja polecam katarek podłączany do odkurzacza. Super sprawa [emoji4]
Jak do odkurzacza???? Nie rozumiem [emoji848]![]()
Katarek można podłączyć do odkurzacza o mocy od 800 do 1800 W. Końcówka którą się wkłada do rury odkurzacza (wklejam zdjęcie) ma kształt rozszerzający się, więc pasuje do rur o różnej średnicy. Gdybym miała używać gruszki, to wieki by mi to zajęło zanim wyciągnęłabym glutyCo do Katarka - nie każde dziecko jest spokojne słysząc dźwięk odkurzacza. Moje na szczęście jest. Na czyszczenie jednej dziurki poświęcam max 10 sekund.
A aspirator na baterie też mam i Katarkowi nie dorównuje. Coś tam wyjdzie, ale tak słabo ciągnie, że człowiek się namęczy...
Też polecam katarek - dziś zakupiliśmy, i o niebo więcej wyciągnął niż frida... końcówka katarka wchodzi w rurę od odkurzaczaJak do odkurzacza???? Nie rozumiem [emoji848]
Podlanczasz końcówkę do odkurzacza i odciagasz po załączeniu fajna sprawaJak do odkurzacza???? Nie rozumiem [emoji848]
Ja odciagam przed snem bo zawsze zalegają wielkie białe gile i ciężko im oddychać. Nie inhalujemy, zakrapiam solą i nawilżacz chodzi cała noc![]()
Katarek można podłączyć do odkurzacza o mocy od 800 do 1800 W. Końcówka którą się wkłada do rury odkurzacza (wklejam zdjęcie) ma kształt rozszerzający się, więc pasuje do rur o różnej średnicy. Gdybym miała używać gruszki, to wieki by mi to zajęło zanim wyciągnęłabym glutyCo do Katarka - nie każde dziecko jest spokojne słysząc dźwięk odkurzacza. Moje na szczęście jest. Na czyszczenie jednej dziurki poświęcam max 10 sekund.
A aspirator na baterie też mam i Katarkowi nie dorównuje. Coś tam wyjdzie, ale tak słabo ciągnie, że człowiek się namęczy...
Co u Ciebie kochana, się nie odzywasz???Ja odciagam przed snem bo zawsze zalegają wielkie białe gile i ciężko im oddychać. Nie inhalujemy, zakrapiam solą i nawilżacz chodzi cała noc
Ja odciagam przed snem bo zawsze zalegają wielkie białe gile i ciężko im oddychać. Nie inhalujemy, zakrapiam solą i nawilżacz chodzi cała noc