Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiesz zrobisz jak uważasz.To super, że się udało , kawał chłopa już z niego. Ja też karmie piersią , ale po mału noszę się z myślą, że jak skończy roczek to cycusiowanie też kończymy .
To masz rannego ptaszkaObudził się o 5:30 i już daje czadu.
Miłego dnia Zobacz załącznik 1017674
Ja uwielbiam karmić piersią, więc pierdyliard razy mu daje, ale to bardziej jak chce się napić kilka minut, albo do snu.Hej, może jeszcze któraś zagłada i podzieli się jadłospisem malucha. Ja staram się już w dzień nie karmić piersią - chyba, że bardzo chce, ale na noc dostaje i w nocy nadrabia, szczególnie ostatnio śpi z cycem w buzi bo ciagle popłakuje - chyba górne jedynki nadciągają.Ciekawa jestem jak jest u was.
U mnie cyc na żądanie (3-4 razy dziennie), w nocy 2-3 razy. Z racji alergii musimy kombinować, ale młoda je chętnie. Robię różne placuszki (na jogurcie kokosowym, z bezglutenowych płatków owsianych i banana), omlety z samego żółtka, owsianki na mleku roślinnym, kaszki na wodzie z owocami, chleb (piekę sama) z masłem orzechowym, jakąś wędliną, serkiem śmietankowym (próbujemy małe ilości nabiału - narazie jest ok). Obiady różnie - jakieś zupy, spaghetti, ryba na parze, warzywa na parze, mięso pieczone, pulpeciki. U mnie idą 3 zęby naraz (dwie górne jedynki i dolna dwójka) więc ostatnie kilka nocy było koszmarnych no i nie bardzo chce jeść stałe posiłki :/ Także cycka trochę więcej...Moja 25 września kończy 11 miesięcy . Podobnie jak twój nadal w nocy je, ostatnio przegina, ale coś ją męczy, jak pisałam pewnie zęby. Jest małym grubaskiem, ale ruchliwym- mam nadzieje, że pozbędzie się tłuszczyku jak zacznie chodzić .