Psiara1996
Fanka BB :)
Ja się przez 9 miesięcy nie uspokoję
a tak serio jutro idę na betę a później we wtorek na usg. Jeśli coś będzie nie tak tym razem to daje sobie spokój na rok..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Po jednej "biochemicznej". Beta przy 400 już zaczęła spadać i dostałam krwawienia więc na usg nic nie było jeszcze widać..Psiara a po ilu poronieniach jestes?
Ja tez biochem i ta wartosc 142 byla najwyzsza. Potem szybko spadala 6.12. Sie dowiedzialam o ciazy a 14.12. poroniłam.Po jednej "biochemicznej". Beta przy 400 już zaczęła spadać i dostałam krwawienia więc na usg nic nie było jeszcze widać..
Ja tez biochem i ta wartosc 142 byla najwyzsza. Potem szybko spadala 6.12. Sie dowiedzialam o ciazy a 14.12. poroniłam.
Dokladnie 2mc pozniej zrobilam test - pozytywny.
A jak się maluszek nie ,,odezwie " w porę bedziemy panikowalyTe poczatki sa najgorsze... Potem jak poczujemy ruchy bedzie z gorki.
Później przez następne 9 również nie [emoji23]Ja się przez 9 miesięcy nie uspokoję [emoji14] a tak serio jutro idę na betę a później we wtorek na usg. Jeśli coś będzie nie tak tym razem to daje sobie spokój na rok..
Ja w pierwszej ciazy jak sie nie ruszal to budziłam na bezczela [emoji23][emoji1787].A jak się maluszek nie ,,odezwie " w porę bedziemy panikowaly![]()