reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
Właśnie dziewczyny a mam do Was pytanie czy zamierzacie szybko iść na L4, czy może poszliście od razu jak się dowiedziałyscie czy też może chcecie długo pracować?;)

Ja mam głupia sytuacje.. na pół etatu mam tak dużo pracy, wykorzystywanie ze zazwyczaj robi się z tego 5-6 h zmywanie podłogi odkurzanie kurze robienie wszystkiego nawet wiązanie butów szefowej. Cały czas mi mówi ze nie mogę znając w ciąże bo mnie zabije, niby żart ale bardzo się stresuje

Ja mam głupia sytuacje.. na pół etatu mam tak dużo pracy, wykorzystywanie ze zazwyczaj robi się z tego 5-6 h zmywanie podłogi odkurzanie kurze robienie wszystkiego nawet wiązanie butów szefowej. Cały czas mi mówi ze nie mogę znając w ciąże bo mnie zabije, niby żart ale bardzo się stresuje

Idź na l4, co Cię ona obchodzi :) podczas zwolnienia nie może Cię wyrzucić, a skoro mówi takie głupie teksty to czy pójdziesz teraz czy za miesiąc i tak pewnie będzie niezadowolona.

Bardzo się stresuje, idę do lekarza dopiero 27 marca długo muszę czekać. Pani doktor powiedziała ze nie ma sensu wcześniej bo i tak nic nie zobaczy. SCzegolnie w nocy mam mono odczuwalne bóle podbrzusza

reklama
Nooo ale uśmiechem nie wykarmisz ;)
Wiadomo że zawsze jest lepiej przemyśleć budżet przed, ale jeśli to niespodzianka dla rodziców to jednak wydaje mi się że zawsze jest jakiś sposób. Nie trzeba kupować najdroższych pampersow i ubranek, a tata może się zmotywować do dodatkowej pracy. Są różne sposoby, wystarczy chcieć a ten uśmiech i samo dziecko właśnie motywuje.. :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry