MałaMarta
Fanka BB :)
To mamy termin tego samego dniaCześć dziewczynyMogę do Was dołączyć? Dzisiaj byłam na wizycie u ginekologa, 6tc i termin porodu na 5.11.2019
w domku mam już 10,5 miesięcznego szkraba więc będzie miał rodzeństwo
Pozdrawiam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To mamy termin tego samego dniaCześć dziewczynyMogę do Was dołączyć? Dzisiaj byłam na wizycie u ginekologa, 6tc i termin porodu na 5.11.2019
Pozdrawiam
Zapraszamy [emoji846] o to masz ten sam termin co ja. A na usg już serduszko było widać?Cześć dziewczynyMogę do Was dołączyć? Dzisiaj byłam na wizycie u ginekologa, 6tc i termin porodu na 5.11.2019
![]()
Pozdrawiam
Nie jeszcze. Byłam na poczatku 5 tyg. 6 marca i był tylko pęcherzyk. Wizytę teraz mam 20.03. Mam nadzieje że już będzie serduszko <3DziękujęWam też wszystkim gratuluję!
Serduszka jeszcze nie było, za 2 tyg następna wizyta, do tego czasu powinno już byća to Wy już widzialyscie serduszka?
![]()
To już za tydzień, pewnie nie możesz się doczekaćNie jeszcze. Byłam na poczatku 5 tyg. 6 marca i był tylko pęcherzyk. Wizytę teraz mam 20.03. Mam nadzieje że już będzie serduszko <3
Oczywiście, że nie mogę się doczekać. Jest tu jeszcze kilka dziewczyn, które również mają wizytę. 20.03To już za tydzień, pewnie nie możesz się doczekać![]()
Dziewczyny a czy orientujecie się gdzie można dostac jakaś pomoc finansowa ewentualnie ? Przy niskich zarobkach