MałaMarta
Fanka BB :)
Matko ile wątpliwości w tej ciąży... i strachu. Spróbuje dodzwonić się do koleżanki, która ma bratową lekarkę. Może podpowie.Myślę że raczej zmymiotowalas ten antybiotyk ale na wlasna rękę nie wiem czy bym brała kolejna dawkę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Matko ile wątpliwości w tej ciąży... i strachu. Spróbuje dodzwonić się do koleżanki, która ma bratową lekarkę. Może podpowie.Myślę że raczej zmymiotowalas ten antybiotyk ale na wlasna rękę nie wiem czy bym brała kolejna dawkę
Zaczynam delikatnie się stresować :-) w poniedziałek wizyta u ginekologa, będzie to wg Om 6+2, :-)
Z objawów jedynie piersi obolałe przy dotyku i te cholerne zaparcia :-( masakra jakaś.
Co jakiś czas macam się po piersiach żeby sprawdzić czy nadal boląJa na początku miałam ogromny brzuch jak w 5 miesiącu, mdłości i napady głodu. Teraz tylko lekko bolą piersi i ten kręgosłup.. Chyba nie warto patrzeć na objawy![]()
daje mi to takie poczucie że jest ok
głupiutka jaRobię to samoCo jakiś czas macam się po piersiach żeby sprawdzić czy nadal bolądaje mi to takie poczucie że jest ok
głupiutka ja
Myslalam że tylko ja tak schizuje [emoji23]Robię to samostara a głupia
![]()
![]()
Ja nie mam, muszę telefon wyczyścić bo nic mi się już nie mieściJakie aplikacje ciążowe macie? Zastanawiam się która zainstalować
preglife i moja ciąża [emoji4] polecam szczególnie ta pierwszaJakie aplikacje ciążowe macie? Zastanawiam się która zainstalować