asiakkk94
Fanka BB :)
Ja wczoraj pochłanialam kanapki z masłem i ketchupem [emoji23]Chcę bułkę z żółtym serem i świeżym ogórkiem i chcę ją TERAZ!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja wczoraj pochłanialam kanapki z masłem i ketchupem [emoji23]Chcę bułkę z żółtym serem i świeżym ogórkiem i chcę ją TERAZ!![]()
Gratulacje wszystko będzie dobrzeHej dziewczyny.
Wróciłam właśnie z wizyty
6+2
Trzeslam się jak galerera [emoji3] aż mi ciśnienie podwyższone wyszło.
Na usg pęcherzol, i nawet (odpukac) był migajacy punkcik, prawdopodobnie serducho ale ginekolog nie chciał jeszcze zapeszac.
Karta ciąży założona :-)
W czwartek mam się do niego zgłosić na oddział do szpitala, zrobi mi kompletny przegląd badań.
Pouczyl oczywiście że do 12 tc to wsio może się zdarzyć ale póki co wygląda to obiecująco.
Trzymam kciuki za moją fasolinę [emoji110][emoji110][emoji110]
Supcio, pierwsza dobra wiadomość, czekam na drugą z dzisiajHej dziewczyny.
6+2
Na usg pęcherzol, i nawet (odpukac) był migajacy punkcik, prawdopodobnie serducho ale ginekolog nie chciał jeszcze zapeszac.
W czwartek mam się do niego zgłosić na oddział do szpitala, zrobi mi kompletny przegląd badań.
Pouczyl oczywiście że do 12 tc to wsio może się zdarzyć ale póki co wygląda to obiecująco.
SuperHej dziewczyny.
6+2