melduj jak juz bedziesz po ! trzymam kciuki !Cudownieja mam w poniedziałek rano wizytę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
melduj jak juz bedziesz po ! trzymam kciuki !Cudownieja mam w poniedziałek rano wizytę.
Ja chodzilam prywatnie i mi przepisala wotaminy mama composita dha czy cos takiego xd i tam byla taka jedna bardzo duza rozowa tabletka i 2x tran oleisty. A tabletki oleiste bierze sie dopiero w drugim trymestrze a ja juz bralam je jak poszlam na wizyte i nawet zarodka nie bylo widac ttlko bylo endometrium powiekszone oczywiacie wizyta 200zl i prosze przyjechac za tydzien na kontrole i znowu 200zl. Na nastepnej wizycie stwierdzila, ze jest ok ale ja cos niezadowala i mamy sie zjawic za 1.5tyg przyjechalismy i dala skierowanie na lyzeczkowanie bo nie bylo bicia serca na drugi dzien pojechalam do mojego obecnego lekarza i serce bilo stqierdzil, ze chciala zabic zywe dziecko ale za 2tyg zrobilam bete i zaczla powoli spadac dalam znac lekarzowi i kazal przyjechac no i okazalo sie, ze przestalo bic. I poronienie mialam w domu te farmakologiczne. Lekarz je tez "zachwalal" bo nie musialam byc narazana na otwieranie macicui wgl. Taka byla moja historia...
Ja płacę 190 zl plus badania krwi, moczu, usg. Na razie za mną jedna wizyta u Endo, 30ego bedzie wizyta u mojej Pani gin. I mam nadzieję że od kwietnia bede miala pakiet bo prywatnie to trochę wydam...Dziewczyny a jeśli to nie tajemnica to ile płacicie za prywatną wizytę? Ja płacę 120 zł u niby jednego z lepszych lekarzy (na NFZ chodziłam tylko kilka lat temu po tabletki anty) no i mam ostatnio duże wątpliwości. Nic mi nie dał na podtrzymanie chociaż jestem po jednym poronieniu.. Zastanawiam się czy nie iść się jeszcze skonsultować z innym, pokazać mu moje wyniki.
Ja płacę 150zl plus do tego badania laboratoryjne, ale te będę próbowała ogarniać na NFZ.Dziewczyny a jeśli to nie tajemnica to ile płacicie za prywatną wizytę? Ja płacę 120 zł u niby jednego z lepszych lekarzy (na NFZ chodziłam tylko kilka lat temu po tabletki anty) no i mam ostatnio duże wątpliwości. Nic mi nie dał na podtrzymanie chociaż jestem po jednym poronieniu.. Zastanawiam się czy nie iść się jeszcze skonsultować z innym, pokazać mu moje wyniki.
Ja 160zl. Badania też spróbuję na NFZJa płacę 150zl plus do tego badania laboratoryjne, ale te będę próbowała ogarniać na NFZ.