Monia1906
Fanka BB :)
No nic pozostaje mi zrobić kontrolne badanie tsh bo jak narazie to chyba tylko ja mam taką małą dawkę przy podobnych wynikach tshJa mam 2.7 i mam brać 50 trzy razy w tygodniu i 25 cztery razy...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No nic pozostaje mi zrobić kontrolne badanie tsh bo jak narazie to chyba tylko ja mam taką małą dawkę przy podobnych wynikach tshJa mam 2.7 i mam brać 50 trzy razy w tygodniu i 25 cztery razy...

Wg Om 7+1 :-)Ale chociaż taki mały plus , że tylko po słodkim
A który masz tydzień ciąży?
Na 13.50 ale to taka wizyta że tak powiem dodatkową bo nie mogłam się doczekać na tą właściwą czyli dopiero na 8 kwietnia więc zapisałam się do innego lekarza na NFZ na czwartek właśnieOoo to obie wizytujemy w czwartek. Na którą masz ? Ja będę 7+6
Mam to samo. Jeszcze parę tygodni temu chcialam zeby przestała się wiecić w nocy i pojekiwac A teraz modlę się zeby nagle nie zaczela spac całe noce, bo bez sensu się przyzwyczajać;-)Gdybym ja z moim dzieckiem mogła pospać. Dzisiaj w nocy chyba z milion razy się budził. [emoji16] A z drugiej strony nie przyzwyczaje się do spania nocnego to będzie prościej w listopadzie. Oj pamiętam że przy pierworodnym to pierwszy miesiąc to masakra była dla mnie to wystawanie nocne a teraz w sumie nie ma tragedii [emoji846]
Ja na 8 45...Na 13.50 ale to taka wizyta że tak powiem dodatkową bo nie mogłam się doczekać na tą właściwą czyli dopiero na 8 kwietnia więc zapisałam się do innego lekarza na NFZ na czwartek właśniea Ty na którą?
Ja to bardziej mam wzdety brzuch i uczucie jakbym tam kamien miala. Wwidzialam Twoje typy imion ja mam mlodsza Marcelinke noezle z niej ziolko ale jest przekochana mi sie wlasnie Rozalia podoba takze prosze o opis grzecznosci dziecka. Chociaz po cichu mamy nadzieje na synusia ale tu jest problem z imieniem...Ja na 8 45...
I tak w drugiej ciazy szybciej widac brzuch. Już mam kulkę z przodu. Dziś do teściów musialam założyć luzna bluzke...
Sama nie wiem co bym chcialaDziewczyny à propos płuci to po cichu marzycie o chłopcu czy dziewczynce?
Celowałam w chłopaka, ale co będzie to się okaże [emoji4] Teraz najbardziej mi zależy żeby było zdrowe!Dziewczyny à propos płuci to po cichu marzycie o chłopcu czy dziewczynce?