Psiara1996
Fanka BB :)
Dziewczyny a czy któraś z Was ma nadal pobolewania jak przy okresie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak mam... Może nie tak mocne ale są...Dziewczyny a czy któraś z Was ma nadal pobolewania jak przy okresie?
Weź nospe mi lekarz zalecił jak boli,ciągnie na rozkurczenie i nie naciskać tych miejsc więc leżenie i odpoczynek wskazane [emoji846]Ja czuję dyskomfort w podbrzuszu na środku, trochę inny niż bóle okresowe, ale bóle okresowe miałam tylko podczas dojrzewania i nie pamiętam dobrze. Nie jest to ciagnięcie więc nie wiem czy się martwić, czy wziąć nospę dla świętego spokoju [emoji2368]
Bardzo mi przykro kochanaDziewczyny u mnie póki co sprawdza się najczarniejszy scenariusz. Możliwe, że za nie długo pojadę do szpitala. Być może za rok znów pomyślę o dzieciach na razie zbyt dużo mnie to kosztujeJest tak samo jak poprzednim razem..
O nie!Dziewczyny u mnie póki co sprawdza się najczarniejszy scenariusz. Możliwe, że za nie długo pojadę do szpitala. Być może za rok znów pomyślę o dzieciach na razie zbyt dużo mnie to kosztujeJest tak samo jak poprzednim razem..