Anusiak1990
Fanka BB :)
Czyli w przyszłym tygodniu powinno być cos widac jak nie będzie to wiadomo co...U mnie przy ponad 2tys bylo cos widac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czyli w przyszłym tygodniu powinno być cos widac jak nie będzie to wiadomo co...U mnie przy ponad 2tys bylo cos widac.
U mnie hormon naprawdę musi być wysoki testy wyszły na dzień przed spodziewana miesiączką a dzien po już krecha taka sama jak testowa, przy chłopcach wogole nie wychodził, dopiero po jakichś 2 tygodniach i to blade kreski a wcześniej pojawiały się mdłości. A tu nic kompletnie nic...U mnie w piątym tygodniu pęcherzyk ciazowy 11 mmi bardzo wysoka beta
![]()
Ja też mam 2 aplikacje i jedna pokazuje 5t6d a truga 6t0d a data porodu i ostatniej miesiączki jest taka sama w obu aplikacjach.No właśnie na jednym mi pokazuje 5+0 tydzień, A na drugim 5+2dni a data porodu taka sama.
Miałam dokładnie to samo cykle 32 dni w 31 zrobiłam test 2 krechy druga troszkę słabsza ale dobrze widoczna a w 33 dniu 2 mocne krechy a beta w 32 dniu prawie 1000U mnie hormon naprawdę musi być wysoki testy wyszły na dzień przed spodziewana miesiączką a dzien po już krecha taka sama jak testowa, przy chłopcach wogole nie wychodził, dopiero po jakichś 2 tygodniach i to blade kreski a wcześniej pojawiały się mdłości. A tu nic kompletnie nic...
Ja też jeszcze nic nie widziałam.To już nas dwie! Tylko ja nie widziałam jeszcze pęcherzyka ani serduszka.[emoji3525] Daj Bóg zobaczyć coś w piąteczek.
A to nie ja oblicza na stronach internetowych... Tyle że tam mi pokazuje date zapolodnienia 6/7 marca. A jajeczko było 5 marca wiem bo mam okropne bóle jajników na owu. Natomiast 3 zegnalam męża bo jechał za granicę i tak się pożegnaliśmy że są 2 kreseczkiJa też mam 2 aplikacje i jedna pokazuje 5t6d a truga 6t0d a data porodu i ostatniej miesiączki jest taka sama w obu aplikacjach.
Ja od kilku dnia mam tkliwość piersi, i też pobolewa mnie czasem brzuch, co do mdłości to są lekkie ale w południe się pojawiają
Moje cykle są 26 /28 dni więc dosyć krótkie i naprawdę byłam zaskoczona że już coś wyszło...Miałam dokładnie to samo cykle 32 dni w 31 zrobiłam test 2 krechy druga troszkę słabsza ale dobrze widoczna a w 33 dniu 2 mocne krechy a beta w 32 dniu prawie 1000![]()