reklama
MalaMi9203
Zaangażowana w BB
Ja mam o tyle dobrze ze mój lekarz ma usg w gabinecie.... A denerwuje się nieziemsko...
Vinszka
Fanka BB :)
To kciuki za USG. [emoji110][emoji110][emoji110] Za pęcherzyk oczywiście i zarodeczek. [emoji1]@Babeczki teraz mam nadzieję że i u mnie będzie zarodek dzisiaj [emoji33] A tak na serio, to obawiam się że lekarz nie będzie miał sprzętu usg [emoji14] I zostanę odprawiona z kwitkiem...
@Babeczki teraz mam nadzieję że i u mnie będzie zarodek dzisiaj [emoji33] A tak na serio, to obawiam się że lekarz nie będzie miał sprzętu usg [emoji14] I zostanę odprawiona z kwitkiem...
kciukasy zacisniete ! oby było USG oby był piękny zarodeczek !
Zając Czerwcowy
A ja jutro wizytuje. Oby było ok.
A dziś dziewczyny w pracy się domyslily. Pytaly się co ja jem ze mam taki brzuch ? A ja na to, ze wszystko. A moze w ciąży jestes ? A ja hmmm... zaraz w ciąży.
Jesteś!? A ja ze nie mogę jeszcze nic powiedzieć.
Ale fakt... od soboty mam taki brzuch jaki w pierwszej ciazy mialam w 3 msc...A dziś mam bardzo luzna sukienkę...
A dziś dziewczyny w pracy się domyslily. Pytaly się co ja jem ze mam taki brzuch ? A ja na to, ze wszystko. A moze w ciąży jestes ? A ja hmmm... zaraz w ciąży.
Jesteś!? A ja ze nie mogę jeszcze nic powiedzieć.
Ale fakt... od soboty mam taki brzuch jaki w pierwszej ciazy mialam w 3 msc...A dziś mam bardzo luzna sukienkę...
Zając Czerwcowy
A dostałaś naklejkę dzielny pacjentWitam się i ja w ten piękny dzieńbyłam dziś trochę krwi upuscic i czekam na wyniki
mąż powiedział że byłam bardzo dzielna i kupi mi lizaka [emoji23]
asiakkk94
Właśnie Pani mi nie dała [emoji17]A dostałaś naklejkę dzielny pacjent?
Anusiak1990
Dziewczyny czytam Was i padalam lizak naklejka... Az mnie brzuch ze śmiechu rozbolal. Przed chwila mialam montera telewizji bo u nas wielkie zmiany remonty itd i Pan sie mnie pyta czy siostry grzeczne. Normalnie padlam mowie ze to moje corki hahaha. Mina bezcenna. Ja wiem ze mlodo wygladam co mi wcale nie przeszkadza a dzisiaj w dresach z myszka minnie to pomyslal niewiadomo co hihi
reklama
Jivka
Moderator
No jak mogła... [emoji14]Właśnie Pani mi nie dała [emoji17]
Potwierdzam, że w drugiej ciąży szybciej brzuch wywala [emoji14] Który masz tc? U mnie jeszcze nic nie ma, ale daję sobie 2tyg [emoji16][emoji16][emoji16]