Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czyli bardzo dobrze bo urosło więcej niż o 50 %1
125 wczoraj
Boże w 19? Myślałam że ten etap jest już bezpieczny... noo dosyć bezpieczny. Powiesz co się takiego wydarzyło?U nas wcześniej też nas gnębiła że chce rodzeństwo, ale ja straciłam ciążę w 19tc i ona do tej pory przeżywa, zresztą to było 5 miesięcy temu więc ja też jeszcze płaczę ciągle i nie chcę jej znowu sprawić zawodu, jakkolwiek to nie brzmi dziwne
[emoji24][emoji24] Aż mi łzy pociekły. Przykro mi, tak strasznie mi przykro. [emoji3525]To był przypadek, pech po prostu, zarazilam się wirusem gorszym od tokso bo nie ma na niego żadnych leków i medycyna nie potrafi z tym walczyć [emoji3525] Mogłam albo na siłę utrzymywać ciążę i z ogromnym prawdopodobienstem urodzic martwe dziecko lub silnie niepełnosprawne, albo zakończyć ciążę. Nikomu nie życzę takich decyzji.
Może ona myślała o 2 dniowym przyroście? Jest dobrze, więc nie martw się!Dziewczyny mnie tak wkurzyla polozna w poradni gdzie mialam isc jutro ze az sie poplakalam bo mi powiedziala ze maly przyrost. A dzwonilam do tej przychodni gdzie ide za tydzień i polozna mi powiedziala ze jest ok na kalkulatorze tez jest ok i względem tego co mi powiedzial lekarz rano tez jest ok. Teraz pauzuje i czekam. Będzie co ma byc
Dziewczyny mnie tak wkurzyla polozna w poradni gdzie mialam isc jutro ze az sie poplakalam bo mi powiedziala ze maly przyrost. A dzwonilam do tej przychodni gdzie ide za tydzień i polozna mi powiedziala ze jest ok na kalkulatorze tez jest ok i względem tego co mi powiedzial lekarz rano tez jest ok. Teraz pauzuje i czekam. Będzie co ma byc
Nie wlasnie najpierw mi powoedziala ze tego badania nie robi sie codziennie i jej wytlumaczylam dlaczego zrobilam w 24h a one bo były tam 3 poprostu sie wysraly. Przepraszam za slownik ale normalnie dalej sie we mnie gotuje.Może ona myślała o 2 dniowym przyroście? Jest dobrze, więc nie martw się!