TakaJaPaulina
Fanka BB :)
Oj nie nerwy to ostatnie czego Ci teraz potrzeba.Dziewczyny pomocy, to narazie sama morfologia a już tyle wykrzyknikow. Mam już się denerwować? Zobacz załącznik 956349Zobacz załącznik 956350
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj nie nerwy to ostatnie czego Ci teraz potrzeba.Dziewczyny pomocy, to narazie sama morfologia a już tyle wykrzyknikow. Mam już się denerwować? Zobacz załącznik 956349Zobacz załącznik 956350
Nie ma dokładnie zakresu więc ciężko stwierdzić czy to duże odchylenia, ale nie wydaje mi się, na spokojnie czekaj do lekarza. Kiedy masz wizytę?Dziewczyny pomocy, to narazie sama morfologia a już tyle wykrzyknikow. Mam już się denerwować? Zobacz załącznik 956349Zobacz załącznik 956350
Kiedy masz wizytę? Może skonsultuj wcześniej z rodzinnym?Dziewczyny pomocy, to narazie sama morfologia a już tyle wykrzyknikow. Mam już się denerwować? Zobacz załącznik 956349Zobacz załącznik 956350
Musi być dobrze [emoji8] damy radę.... A za 3 tyg będziemy się śmiać że swojej paniki [emoji1696]Ty nie panikujesz a ja bardzo. Ale będzie dobrze
Tu daje dokładny zakres, wizytę mam w poniedziałekNie ma dokładnie zakresu więc ciężko stwierdzić czy to duże odchylenia, ale nie wydaje mi się, na spokojnie czekaj do lekarza. Kiedy masz wizytę?
Jeszcze jest bardzo wczesnie więc spokojnie. Zrób betę dla potwierdzenia ciąży o zobaczysz że będzie wszystko ok[emoji846][emoji3526]Ja już po nie ma nic... Kompletnie endometrium na 11 nie jest jakieś duże...