reklama
Odzywam się wywołana do tablicy. Chcecie zamknięty? Poproszę o dwie moderatorki, które będą ze mną w kontakcie i które są "mężami" zaufania w waszej ekipie oraz nie będa mi zanikać jak sen złoty
A potem listę osób, które mają mieć dostęp.
agnieszkaaa88
Fanka BB :)
Też jestem na tak [emoji4]wątek zamknięty to dobry pomysł
Dziewczyny może pytanie głupie Ale ...
Co pijecie? Nie dam rady pić tylko wody szczególnie jak jest zimno. Herbaty czarnej za dużo nie wolno bo kofeina .... gazowqnego nie wolno , soki owocowe to sam cukier i się boję przesadzić ...
Ehhh mam mętlik w glowie
Co pijecie? Nie dam rady pić tylko wody szczególnie jak jest zimno. Herbaty czarnej za dużo nie wolno bo kofeina .... gazowqnego nie wolno , soki owocowe to sam cukier i się boję przesadzić ...
Ehhh mam mętlik w glowie
Jivka
Moderator
Ja piję głównie herbaty i soki owocowe [emoji14] Jakbym piła wodę to non stop gardło by mi siadało, więc czekam na cieplejszy czas.Dziewczyny może pytanie głupie Ale ...
Ehhh mam mętlik w glowie
Jivka
Moderator
Trochę się boję, ale też mogę być [emoji16]O widzicie dziewczęta, prawie załatwione hehe. Ja mogę moderatorem być, bo nie mam zamiaru znikać.[emoji85]
To teraz trzeba listę stworzyć [emoji4]
Ktoś umie to ładnie ogarnąć? Możemy odpowiadać sobie jedna pod drugą, kopiując poprzednie albo stworzyć tabelkę excel, ale tego ja nie ogarnę w telefonie [emoji16]
Zając Czerwcowy
Nie wolno... wolni tylko z umiarem. Ja pije głównie herbaty. Kawę. Wode. Wieczorami mam często ochote na szklankę coli.Dziewczyny może pytanie głupie Ale ...
Ehhh mam mętlik w glowie
Soki ? Kompot ?
reklama
Dagamura158
Ja tez jestem za prywatnym
lepiej mi będzie was ogarnąć.
U mnie objawy przeszły, czasami poboli jakiś jajnik ,jedyne co to piersi bolą ale już mniej niż na początku za to w końcu mam kawał cyca hak cudownie
Witajcie wszystkie nowe członkinie fasolek
U mnie objawy przeszły, czasami poboli jakiś jajnik ,jedyne co to piersi bolą ale już mniej niż na początku za to w końcu mam kawał cyca hak cudownie
Witajcie wszystkie nowe członkinie fasolek