Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Piękne kreseczkiWitam sie. Mam na imię Patrycja i jestem mama 7 letniego Kuby. Wczoraj test pokazał 2 kreseczki. Termin z om mam na 29listopad. Gratuluję wszystkim mamą.Zobacz załącznik 956589
GratulacjeWitam sie. Mam na imię Patrycja i jestem mama 7 letniego Kuby. Wczoraj test pokazał 2 kreseczki. Termin z om mam na 29listopad. Gratuluję wszystkim mamą.Zobacz załącznik 956589
Ale grubasy [emoji7][emoji33] witamy [emoji8]Witam sie. Mam na imię Patrycja i jestem mama 7 letniego Kuby. Wczoraj test pokazał 2 kreseczki. Termin z om mam na 29listopad. Gratuluję wszystkim mamą.Zobacz załącznik 956589
Ja po 2 h drzemkiA ja po drzemce godzinnej jestem.... I świat stał się piękniejszy! [emoji274][emoji23]
Wow nigdy takich kresek nie widziałam [emoji33]Witam sie. Mam na imię Patrycja i jestem mama 7 letniego Kuby. Wczoraj test pokazał 2 kreseczki. Termin z om mam na 29listopad. Gratuluję wszystkim mamą.Zobacz załącznik 956589
A ja po drzemce godzinnej jestem.... I świat stał się piękniejszy! [emoji274][emoji23]