Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja dokładnie to samo. Powiedziałam w pracy wysłali mnie na urlop i jak najszybciej mam załatwić sobie l4. Tyle że nikt mi nie da dopoki nie będzie widać...Ja dopiero 4t5d a już muszę ogarniać wolne. Bo w pracy dźwiganie i chemia.
Gratulacje [emoji3590]To będziemy obydwie czekały jak ja szpilkach do tego 8.a który u Ciebie teraz tydzień??
@Vinszka 6tydz.i 5 dni QUOTE]Ja juz czekam jak na szpilkach[emoji28][emoji16][emoji16]
U mnie dzis 6tydzien i 4 dni wiec gonie Cie [emoji28][emoji28][emoji16][emoji16][emoji16]Dziewczynki mam betę 859,34
Narazie wzięłam opiekę na starszego od razu dwa dni bo urlopu by mi nie dali. I jak coś to do rodzinnego pójdę do czasu wizyty. Mam takich, że się spokojnie da dogadać.Ja dokładnie to samo. Powiedziałam w pracy wysłali mnie na urlop i jak najszybciej mam załatwić sobie l4. Tyle że nikt mi nie da dopoki nie będzie widać...
A ja Wam powiem że raz byłam w ciąży z córką, raz z synem i w
Herbata z imbiremDziewczyny co polecacie na mdłości tak mnie mdli że szok apetyt mam ale potem tragedia :// może ktoś ma sprawdzone sposoby bo już pije wodę przegotowaną a to dopiero początek ;/
Dzięki zaraz robię bo naprawdę nie fajne to :-|Herbata z imbirem
Jak to nie pomoże to sa jeszcze tanletki do ssania one tez sa na bazie imbiru. Poszukam nazwy to Ci podam. Jeśli cie to pocieszy W tamtej ciazy nie ruszalam sie bez woreczkow do przedszkola mialam 15minut drogi a zaliczalam 3 smietniki i tak to trwalo do 15tc rano wieczor i poludnie. Dlatego pojecie poranne mdlosci jest delikatnym slowemDzięki zaraz robię bo naprawdę nie fajne to :-|
Ja dokładnie to samo. Powiedziałam w pracy wysłali mnie na urlop i jak najszybciej mam załatwić sobie l4. Tyle że nikt mi nie da dopoki nie będzie widać...