Dagamura158
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ja od wczoraj coś się źle czuję, głowa boli nawetvw nocy i coś mnie muli ,oj nie fajne to.Mam nadzieję że to rozchodzę za tydzień wizyta już odliczam dni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Uff na szczęście kolki mnie ominęły, za to córka ulewała (a raczej rzygała) na kilka metrów do 8 miesiaca... Też dramat [emoji14]A pamiętasz kolki? To była masakra.
Trzymam kciuki! Serduszko powinno być, też mam w pt wizytę w 6+6 i na nie liczę [emoji4][emoji4]Hej dziewczyny o 11 mam kolejną wizytę. Stres nie do opisania. Trzymajcie kciuki. Chciałabym zobaczyć serduszko. Dzisiaj 6+6
Ja też mam dziś wizytę na 14 : 15 i również mam nadzieję usłyszeć już serduszkoJakimś cudem udało mi się zwlec z łóżka. Fatalnie się czuję, ciągle mnie mdli, nie mam siły. Wczoraj wieczorem miałam 37,7°C. Dzisiaj wstałam z bólem głowy. Wizytę u gina mam o 16:45 (aby dotrwać do tej godziny). Poproszę lekarza o tydzień L4. Nikt mi urlopu nie podpisze, bo koleżanka na równoległym stanowisku dzisiaj na zajęcia na uczelni (robi dr) a jutro ma badania okresowe lekarskie. Ciekawe czy w końcu lekarz założy mi kartę ciąży i czy usłyszę bicie serca. Dzisiaj jestem w 8t2d ale ciąża podobno młodsza. Zobaczymy...
Ja nie mam karty ciąży i jestem na zwolnieniu. Dzisiaj usg, jutro 8tydzJakimś cudem udało mi się zwlec z łóżka. Fatalnie się czuję, ciągle mnie mdli, nie mam siły. Wczoraj wieczorem miałam 37,7°C. Dzisiaj wstałam z bólem głowy. Wizytę u gina mam o 16:45 (aby dotrwać do tej godziny). Poproszę lekarza o tydzień L4. Nikt mi urlopu nie podpisze, bo koleżanka na równoległym stanowisku dzisiaj na zajęcia na uczelni (robi dr) a jutro ma badania okresowe lekarskie. Ciekawe czy w końcu lekarz założy mi kartę ciąży i czy usłyszę bicie serca. Dzisiaj jestem w 8t2d ale ciąża podobno młodsza. Zobaczymy...