CześćJa z Warszawy
reklama
sabinkaa92
Zaciekawiona BB
Ja termin z usg mam na 21.11., ale z racji położenia miednicowego będę miała wykonane CC 14.11 więc już za tydzień.Dzisiaj jak byłam w toalecie to miałam troszkę krwi na papierze, ale bardzo malutko, zobaczymy co będzie później, jutro mam wizyte u lekarza. Teraz też jestem w 37tyg, termin mam na 22 listopad. A Ty ?
Hej, jutro zaczynamy 39tydz i od paru dni synek bardzo często się wierci, mam czasmi wrażenie że nie śpi całymi dniami. Byłam na ktg w szpitalu i tętno dziecka było wyższe niż zawsze ze względu na jego ruchliwość ale p.doktor pow że wszystko ok, nie zrobiła usg a myślę że powinna bo mam cukrzyce ciążowa więc różnie to bywa z łożyskiem. Chciałam zapytać jak wasze dziecko się zachowuje w brzuszku ? Czy to normalne ze tak sie caly czas wierci?
sabinkaa92
Zaciekawiona BB
Moja była spokojna więc nie powiem Ci czy to normalne, pisze była bo dzisiaj o 7.50 urodziłam. Przyjechałam do szpitala to miałam 9cm rozearcia i wszyscy jednoznacznie stwierdzili, że mam wysoki próg bólu. Powodzenia w rozwiązaniuHej, jutro zaczynamy 39tydz i od paru dni synek bardzo często się wierci, mam czasmi wrażenie że nie śpi całymi dniami. Byłam na ktg w szpitalu i tętno dziecka było wyższe niż zawsze ze względu na jego ruchliwość ale p.doktor pow że wszystko ok, nie zrobiła usg a myślę że powinna bo mam cukrzyce ciążowa więc różnie to bywa z łożyskiem. Chciałam zapytać jak wasze dziecko się zachowuje w brzuszku ? Czy to normalne ze tak sie caly czas wierci?
O jej, super! GratulujeMoja była spokojna więc nie powiem Ci czy to normalne, pisze była bo dzisiaj o 7.50 urodziłam. Przyjechałam do szpitala to miałam 9cm rozearcia i wszyscy jednoznacznie stwierdzili, że mam wysoki próg bólu. Powodzenia w rozwiązaniu:*
Miała być cc, urodziłaś normalnie?O jej, super! Gratuluje![]()
sabinkaa92
Zaciekawiona BB
Nie, była cc bo Mała pozostała w pozycji miednicowej.Miała być cc, urodziłaś normalnie?
sabinkaa92
Zaciekawiona BB
Od razu powiem, że dziwię się kobietom, które na właśnie życzenie chcą CC....
reklama
aneczka2405
Fanka BB :)
Czy są tutaj jakieś fanki sukienek?[emoji16][emoji16][emoji16]
Mam kilka do sprzedania za niewielkie pieniążki i to takie, które idealnie nadadzą się do karmienia piersią [emoji4]
Zainteresowane kobietki zapraszam do kontaktu w wiadomości prywatnej.
Mam kilka do sprzedania za niewielkie pieniążki i to takie, które idealnie nadadzą się do karmienia piersią [emoji4]
Zainteresowane kobietki zapraszam do kontaktu w wiadomości prywatnej.