Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
28ego marca mam umówione usg, na którym mam nadzieję, że usłyszę serduszko. To będzie 8tc.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulacjeHej kochane @ miała być wczoraj od 4 dni testy pozytywne a zrobiłam ich dużo [emoji1787] termin na 10 listopada ,jutro idę do ginekologa po zwolnienie bo niestety pracę mam fizyczna i w chemikaliach kwasach olejach Zobacz załącznik 948919
Gratulacjemamy ten sam termin [emoji8]
.
Ja jutro też lecę załatwiać zwolnienie z racji wykonywanego zawodu, ale narazie do rodzinnego bo gina mam dopiero na 29
Ja też teraz mam od rodzinnego bo dostałam uczulenia na rękach nie wiadomo od czego , powiedziałam jaka sytuacja że w ciąży jestem , pracę mam fizyczna w chemikaliach i dostałam L4 do piątku bo powinien mnie ginekolog prowadzić , więc mówię pani doktor że pòjde do ginekologa ale jest za wczesnie to rodzinna do mnie że jak test robiłam i ciąża jest to ginekolog wystawi zaświadczenie choćby na źle samopoczucie , dam wam znać kochane co dziś załatwiłam [emoji6]
Mnie pogoda napelnia optymizmemDzień dobry ! Fantastycznie. Jestem po becie I tsh. Jutro wyniki![]()
mdli z rana A tak to superHej dziewczynyJak tam dzis samopoczucie ?