• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
Ja też teraz mam od rodzinnego bo dostałam uczulenia na rękach nie wiadomo od czego , powiedziałam jaka sytuacja że w ciąży jestem , pracę mam fizyczna w chemikaliach i dostałam L4 do piątku bo powinien mnie ginekolog prowadzić , więc mówię pani doktor że pòjde do ginekologa ale jest za wczesnie to rodzinna do mnie że jak test robiłam i ciąża jest to ginekolog wystawi zaświadczenie choćby na źle samopoczucie , dam wam znać kochane co dziś załatwiłam [emoji6]
.

Ja jutro też lecę załatwiać zwolnienie z racji wykonywanego zawodu, ale narazie do rodzinnego bo gina mam dopiero na 29

Ja też teraz mam od rodzinnego bo dostałam uczulenia na rękach nie wiadomo od czego , powiedziałam jaka sytuacja że w ciąży jestem , pracę mam fizyczna w chemikaliach i dostałam L4 do piątku bo powinien mnie ginekolog prowadzić , więc mówię pani doktor że pòjde do ginekologa ale jest za wczesnie to rodzinna do mnie że jak test robiłam i ciąża jest to ginekolog wystawi zaświadczenie choćby na źle samopoczucie , dam wam znać kochane co dziś załatwiłam [emoji6]

Ja to wzięłabym od razu od ginekologa ale najwcześniejsza wizyta u mojego dopiero na 29. I właśnie się zastanawiam czy rodzinny da mi na tak długo zwolnienie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry