Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
28ego marca mam umówione usg, na którym mam nadzieję, że usłyszę serduszko. To będzie 8tc.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
GratulacjeHej kochane @ miała być wczoraj od 4 dni testy pozytywne a zrobiłam ich dużo [emoji1787] termin na 10 listopada ,jutro idę do ginekologa po zwolnienie bo niestety pracę mam fizyczna i w chemikaliach kwasach olejach Zobacz załącznik 948919
Gratulacjemamy ten sam termin [emoji8]
.
Ja jutro też lecę załatwiać zwolnienie z racji wykonywanego zawodu, ale narazie do rodzinnego bo gina mam dopiero na 29
Ja też teraz mam od rodzinnego bo dostałam uczulenia na rękach nie wiadomo od czego , powiedziałam jaka sytuacja że w ciąży jestem , pracę mam fizyczna w chemikaliach i dostałam L4 do piątku bo powinien mnie ginekolog prowadzić , więc mówię pani doktor że pòjde do ginekologa ale jest za wczesnie to rodzinna do mnie że jak test robiłam i ciąża jest to ginekolog wystawi zaświadczenie choćby na źle samopoczucie , dam wam znać kochane co dziś załatwiłam [emoji6]
Mnie pogoda napelnia optymizmemDzień dobry ! Fantastycznie. Jestem po becie I tsh. Jutro wyniki![]()
mdli z rana A tak to superHej dziewczynyJak tam dzis samopoczucie ?