• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
Hejka kochane ja po ginekologicznym już zbadał mnie powiedział że wszystko wygląda na ciążę dał receptę witaminki i kwas foliowy i skierowanie na badanie beta hcg [emoji6] w środę znów idę do doktora , z wynikiem i odrazu załatwię zwolnienie [emoji6]

Jakie zastrzyki bedziesz brala ?
heparyne

Ja też teraz mam od rodzinnego bo dostałam uczulenia na rękach nie wiadomo od czego , powiedziałam jaka sytuacja że w ciąży jestem , pracę mam fizyczna w chemikaliach i dostałam L4 do piątku bo powinien mnie ginekolog prowadzić , więc mówię pani doktor że pòjde do ginekologa ale jest za wczesnie to rodzinna do mnie że jak test robiłam i ciąża jest to ginekolog wystawi zaświadczenie choćby na źle samopoczucie , dam wam znać kochane co dziś załatwiłam [emoji6]
Wystarczy że zrobisz bete z krwi i masz wynik, z nim do lekarza 1kotaktu o zaświadczenie że jesteś w ciąży [ żeby się szybciej do gina lub innych lekarzy dostać] + na tej podstawie może wypisać zwolnienie.

Ja mam L4 i tak do końca marca :/ więc później przejdziemy na ciążowe dopiero.

Ja też dołączam. Z terminu miesiączki wychodzi 5.11, dzisiaj idę do gina to zobaczym co dalej. Trochę wcześnie, ale tę wizytę miałam już dawno temu zaklepaną i nie chciało mi się już przekładać ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry