Anastka_92
Fanka BB :)
Czytam właśnie zalecenia WHO. Podobno zalecana dawka jodu w ciąży to 200ug. A na świecie od 200 do 500ug.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
WysikaszCzyli jakbym przez przypadek wzięła 2 tabletki jodid 100 to mi to nie zaszkodzi? [emoji23][emoji23][emoji23] Amnezja. Myślę że wzięłam tylko raz dziś ale na wszelki wypadek pytam
Piersi głównie piersi, czasami mdłości i ból podbrzusza no i ostatnio długo śpię. A Ty?A jakie macie objawy? O ile jakiekolwiek oprócz braku okresu?
U mnie nieśmiało zaczyna się spanie... Nie mogę sobie odmówić drzemki jak usypiam córkę. Później mam ambitny plan obejrzeć jakiś serial, pogadać z mężem ale... zasypiam [emoji23]A jakie macie objawy? O ile jakiekolwiek oprócz braku okresu?
Ja dzisiaj spałam prawie 13hU mnie nieśmiało zaczyna się spanie... Nie mogę sobie odmówić drzemki jak usypiam córkę. Później mam ambitny plan obejrzeć jakiś serial, pogadać z mężem ale... zasypiam [emoji23]
Boze... Nie pamiętam kiedy tyle spałamJa dzisiaj spałam prawie 13h
A jakie macie objawy? O ile jakiekolwiek oprócz braku okresu?
Ja też bóle podbrzusza, piersi i ciągle sikać mi się chcePiersi głównie piersi, czasami mdłości i ból podbrzusza no i ostatnio długo śpię. A Ty?