Anastka_92
Fanka BB :)
Czy któraś jeszcze nie badala przyrostu? Bo zaczynam się czuć głupio...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Świetnie [emoji7] cieszymy się razem z Tobą i czekamy na środęKochane! Moja ponoedzialkowa beta 972.3 a dizsiejsza 2533.0!![emoji173]
Ja nie badalamCzy któraś jeszcze nie badala przyrostu? Bo zaczynam się czuć głupio...
Ja nie badałamCzy któraś jeszcze nie badala przyrostu? Bo zaczynam się czuć głupio...
Dzięki, jakoś mi ułożyło. Tak sobie tłumacze, że gdyby nie urosła to nie byłoby pęcherzyka widaćJa nie badalampoprzednio tez nie gadałam przyrostu. czekam na usg.
No ja nie badalam.. Miałam prawie 900 i potem na usg pecherzyk parę dni potem. Teraz w poniedziałek robię morfologie krwi, ogg igm toxo tsh i chyba jeszcze raz bete zrobię dla spokojnosci przed wizytą w srodeCzy któraś jeszcze nie badala przyrostu? Bo zaczynam się czuć głupio...
Mi gin po USG, na którym zobaczył pęcherzyk, nie kazał już badać bety. Powiedział, że teraz bazujemy na usg. Beta może się rozwijać prawidłowo a może być źle. Dlatego też zostawiłam bete. Nie plamie nie krwawien, więc chyba jest dobrze?Ja nie badałam
Nie martw sięDzięki, jakoś mi ułożyło. Tak sobie tłumacze, że gdyby nie urosła to nie byłoby pęcherzyka widać