Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Ja ciaze prowadziłam u dr Ewy Hinek w enelmedzie. Teraz tez mam tski zamiar. Do lepszego ginekologa nie trafiłamDziewczyny jest któraś z Was z Warszawy? Polecacie konkretnego lekarza do prowadzenia ciąży?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja ciaze prowadziłam u dr Ewy Hinek w enelmedzie. Teraz tez mam tski zamiar. Do lepszego ginekologa nie trafiłamDziewczyny jest któraś z Was z Warszawy? Polecacie konkretnego lekarza do prowadzenia ciąży?
Mi tam narazie piwka nie brakuje, ale jak przyjdzie lato to pewnie te bezalkoholowe z miłą chęcią się napije. O to jak będziesz kupować winko to podaj nazwę może gdzieś znajdę bo jak kiedyś szukałam to każde miało te 0,5%Ja tylko Bawarie- teraz są też owocowe- bo właśnie takich typowo bezalkoholowych nie mialam w pobliżu. A teraz jeszcze otworzyli obok mnie sklep z winami i sa bezalkoholowe [emoji847] idealnie na lato [emoji39]
I jak wynik? Masz już?Aż sie popłakałam, jak to przeczytałam. Moze masz rację
PodamMi tam narazie piwka nie brakuje, ale jak przyjdzie lato to pewnie te bezalkoholowe z miłą chęcią się napije. O to jak będziesz kupować winko to podaj nazwę może gdzieś znajdę bo jak kiedyś szukałam to każde miało te 0,5%
Ja mam dwie córeczki jedna 4 lata druga ma 2 lata więc są dość małeMacie już dzieci? W jakim wieku?![]()
Zazdroszczę... Ja mam dzisiaj obniżenie nastroju i dopadła mnie chyba depresja, zaczynam się bać... [emoji22]Dzień dobry, ja już po wizycie[emoji3526] słyszałam serduszko, wg om 7+0, a wg usg 6+2, za dwa tygodnie ponownie idę na wizytę i jeśli ziarnko nie nadrobi to zmieniamy datę porodu na tą z usg - także jestem na granicy październik/listopad. Cieszę się jak dziecko, ale niestety ciśnienie mi tak skoczyło, że muszę kontrolować co chwilę i brać dopegyt.
Zazdroszczę ze juz uslyszalas♡ cieszę sięDzień dobry, ja już po wizycie[emoji3526] słyszałam serduszko, wg om 7+0, a wg usg 6+2, za dwa tygodnie ponownie idę na wizytę i jeśli ziarnko nie nadrobi to zmieniamy datę porodu na tą z usg - także jestem na granicy październik/listopad. Cieszę się jak dziecko, ale niestety ciśnienie mi tak skoczyło, że muszę kontrolować co chwilę i brać dopegyt.
Fajnie że wizyta udanaDzień dobry, ja już po wizyciesłyszałam serduszko, wg om 7+0, a wg usg 6+2, za dwa tygodnie ponownie idę na wizytę i jeśli ziarnko nie nadrobi to zmieniamy datę porodu na tą z usg - także jestem na granicy październik/listopad. Cieszę się jak dziecko, ale niestety ciśnienie mi tak skoczyło, że muszę kontrolować co chwilę i brać dopegyt.