reklama

Listopadowe mamy 2019

A czy takie pobolewanie brzucha jest normalne? Ciągle mnie ciągnie aż promieniuje na uda, a czasem tak mocno zakuje jakby ktoś ostra szpilke wbijal, aż potrafię się zgiac w pół [emoji17]

reklama
A czy takie pobolewanie brzucha jest normalne? Ciągle mnie ciągnie aż promieniuje na uda, a czasem tak mocno zakuje jakby ktoś ostra szpilke wbijal, aż potrafię się zgiac w pół [emoji17]
Mnie tez boli tylko promieniuje do krzyza , w poprzedniej ciazy lekarz powiedzial mi ze tak reaguje na rozciaganie macicy. W poniedzialek zapytam lekarza raz jeszcze czy to normalne

Mnie tez boli tylko promieniuje do krzyza , w poprzedniej ciazy lekarz powiedzial mi ze tak reaguje na rozciaganie macicy. W poniedzialek zapytam lekarza raz jeszcze czy to normalne

Dokładnie mi to samo lekarz mówił w pierwszej ciąży, że macica się rozciąga. W pierwszej ciąży bolał mnie brzuch gdzieś do około 3 miesiąca

Mnie piersi również..zaczęły kilka dni przed planowaną @ (wtedy myślałam że nici z ciazy) i bolą już od ponad tygodnia, ale tylko przy dotyku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry