Psiara1996
Fanka BB :)
Link do: Fake Bake Polska oni się ogłaszają, że mają produkty 100% bezpieczne dla kobiet w ciążyTeż czytałam ze natryskowe średnio no i w mojej okolicy nie ma. No trudno będę białą tablicą odblaskową haha![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Link do: Fake Bake Polska oni się ogłaszają, że mają produkty 100% bezpieczne dla kobiet w ciążyTeż czytałam ze natryskowe średnio no i w mojej okolicy nie ma. No trudno będę białą tablicą odblaskową haha![]()
Byl taki mit że jesli sie farbuje włosy to dziecko będzie miało słabe włoski albo będzie rudeKiedyś wszystkie kobiety w ciąży chodziły z odrostami![]()
Dziekuje ❤ za 40min wyjezdzam do lekarza, wlasnie wrocilam z pracy do domu. Takze dam od razu znacGratulacje dziewczyny serduszek, Agnieszka95 czekamy jeszcze na Twoje serduszko[emoji846]
Powodzenia 3mamy kciukiDziekuje [emoji173] za 40min wyjezdzam do lekarza, wlasnie wrocilam z pracy do domu. Takze dam od razu znac
Gratulacje udanych wizytDziekuje [emoji173] za 40min wyjezdzam do lekarza, wlasnie wrocilam z pracy do domu. Takze dam od razu znac
Dzieki! Mam tez taka nadzieje, ze bedzie dobrze ale jakis strach we mnie jest.Gratulacje udanych wizyt@Agnieszka95 wierzę że wszystko będzie dobrze, czekamy na wieści [emoji6]
Ja jutro już się bojęKtoś jeszcze dzisiaj wizytuje?![]()