joasiaaa
Fanka BB :)
ale extra!!!Ja już po wizycie Jesteśmy w wielkim szoku bo okazało się że są bliźniaki. Na szczęście lekarz mówi ze wszytsko dobrze serduszka biją [emoji4]
też po cichu marzylismy o bliźniakach, tym bardziej po CLO miałam szansę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale extra!!!Ja już po wizycie Jesteśmy w wielkim szoku bo okazało się że są bliźniaki. Na szczęście lekarz mówi ze wszytsko dobrze serduszka biją [emoji4]
Wow super ;-) gratulacjeJa już po wizycie Jesteśmy w wielkim szoku bo okazało się że są bliźniaki. Na szczęście lekarz mówi ze wszytsko dobrze serduszka biją [emoji4]
Ja już po wizycie Jesteśmy w wielkim szoku bo okazało się że są bliźniaki. Na szczęście lekarz mówi ze wszytsko dobrze serduszka biją [emoji4]
Gratulacje [emoji846]Ja już po wizycie Jesteśmy w wielkim szoku bo okazało się że są bliźniaki. Na szczęście lekarz mówi ze wszytsko dobrze serduszka biją [emoji4]
Gratulacje, podwójne szczęścieJa już po wizycie Jesteśmy w wielkim szoku bo okazało się że są bliźniaki. Na szczęście lekarz mówi ze wszytsko dobrze serduszka biją [emoji4]
łaaał Marzenie [emoji7] cudownie, podwójne gratulacje [emoji64][emoji64][emoji253]Ja już po wizycie Jesteśmy w wielkim szoku bo okazało się że są bliźniaki. Na szczęście lekarz mówi ze wszytsko dobrze serduszka biją [emoji4]
Noooo to gratulacje!! [emoji7]Ja już po wizycie Jesteśmy w wielkim szoku bo okazało się że są bliźniaki. Na szczęście lekarz mówi ze wszytsko dobrze serduszka biją [emoji4]
Gratuluję:*Dziekuje bardzo [emoji8] My narazie w szoku jesteśmy bo się niespodziewalismy Mi lekarze nie dawali szans na naturalną ciążę Mieliśmy podchodzić do in vitro w kwietniu chociaż lekarze mówili że też są małe szanse bo moje AMH to 0,1 Więc wyobraźcie sobie moje dziwienie po zrobieniu testu a teraz okazuje się że to jeszcze blizniaki.Ciesze się chociaż trochę się boję Następna wizytę mam 2.04
Również gratuluję, ja właśnie w poczekalni, czekam na wizyte.Dziekuje bardzo [emoji8] My narazie w szoku jesteśmy bo się niespodziewalismy Mi lekarze nie dawali szans na naturalną ciążę Mieliśmy podchodzić do in vitro w kwietniu chociaż lekarze mówili że też są małe szanse bo moje AMH to 0,1 Więc wyobraźcie sobie moje dziwienie po zrobieniu testu a teraz okazuje się że to jeszcze blizniaki.Ciesze się chociaż trochę się boję Następna wizytę mam 2.04