nadzieja87
Fanka BB :)
Ja narazie nad imieniem nie myślałam l. Czekam do usg. Później będziemy kombinować bo narazie żadnych typów nie mamy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super wiadomość!Cześć Dziewczyny ja już po wizycie i USG!Zarodek 0.39 cm i bijące serduszko
![]()
poza tym wszystko ok jak na ten czas ciąży
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie
![]()
U mnie też będzie MarcelinkaDla chłopca nie mamy. Moje typy to Ignas, Bartosz, Michał, Rafał a meza to Aleksander. Na Ignasia się nie zgadza.
Takie typy meskie byly w pierwszej ciazy i one zostają dalej. No oczywiście plus imię, które nosi corka- Rozalia. To było wiadomo od początku, ze jeśli bedzie córka to będzie Rozalia. Teraz jesli bedzie córka to będzie Marcelina.
Najważniejsze że wszystko jest ok.Macie też w sobie takiego "niechcieja" i niemoc do wszystkiego...?
Taa.. Jestem w pracy i myślę tylko o tym żeby położyć się i spać [emoji42] a tu jeszcze kilka godzin. Na szczęście pracy wiele nie ma i mogę troche dziś pościemniaćMacie też w sobie takiego "niechcieja" i niemoc do wszystkiego...?
Mnie niemoc i ogromne zmęczenie łapie ok godz 13, nie mogę wysiedzieć przed komputerem, a powrót do domu to katorga, a jeżdżę 65 km w jedną stronę. Dlatego powiedziałam już dyrektorowi o ciąży i od poniedziałku będę pracowała już z domu po 6h. Jak długo to się okaże, mam nadzieję że od 2 trymestru trochę się poprawiNajważniejsze że wszystko jest ok.
Nad imionami jeszcze nie myśleliśmy
Dzisiaj mam jakieś apogeum niemocy Najchetniej to bym wróciła do domu i poszła spać bo mój mózg dzisiaj nie pracuje
Tez tak mam i to nie że mi sie nie chce ale chodze taka zmeczona jak bym caly czas pracowałaMacie też w sobie takiego "niechcieja" i niemoc do wszystkiego...?
Nie. Niestety przy 20 msc dziecku lepiej żeby mnie ta niemoc nie dopadłaMacie też w sobie takiego "niechcieja" i niemoc do wszystkiego...?