• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
@Xinak wiem o czym mówisz, ja aktualnie szukam lekarza do prywatnego prowadzenia ciąży... Mojemu poprzedniemu przestałam ufać po tym jak zbagatelizował moje objawy. Prowadził moją pierwszą ciążę, ale była książkowa i właściwe sama się prowadziła. Na szczęście mam lekarza z luxmedu jeszcze, ale on nie robi usg, a trzy na całą ciążę to dla mnie zbyt mało i psychicznie nie dam rady [emoji33]
Polecasz kogoś w Lux Medzie? :D

Jejku dziewczyny nie straszcie mnie jak czytam o tych pustych jajach to mi się słabo robi i mam wrażenie że i ja to będę miała [emoji58], zero mdłości do dnia dzisiejszego nie miałam bólu brzucha też nie mam, wizyta dopiero na 10.04 a chodzę na NFZ i nie miałam nawet USG i nie wiem kiedy mieć będę , martwię się no fakt cycki mnie bolą cały czas ale czy to jest znak czy jest wszystko wporzadku to już sama nie wiem [emoji22]

Dziewczyny a jeśli to nie tajemnica to ile płacicie za prywatną wizytę? Ja płacę 120 zł u niby jednego z lepszych lekarzy (na NFZ chodziłam tylko kilka lat temu po tabletki anty) no i mam ostatnio duże wątpliwości. Nic mi nie dał na podtrzymanie chociaż jestem po jednym poronieniu.. Zastanawiam się czy nie iść się jeszcze skonsultować z innym, pokazać mu moje wyniki.
U mnie jest 190 zł za wizytę plus badania, ale mam prywatną opiekę medyczną z pracy, więc akurat u mnie w mieście (Toruń) mogę korzystać z prawie wszystkich przychodni prywatnych za darmo. Inaczej chyba bym zbankrutowała. Gin, endo, gastrolog i trochę innych badań.

Ja chodziłam
Jejku dziewczyny nie straszcie mnie jak czytam o tych pustych jajach to mi się słabo robi i mam wrażenie że i ja to będę miała [emoji58], zero mdłości do dnia dzisiejszego nie miałam bólu brzucha też nie mam, wizyta dopiero na 10.04 a chodzę na NFZ i nie miałam nawet USG i nie wiem kiedy mieć będę , martwię się no fakt cycki mnie bolą cały czas ale czy to jest znak czy jest wszystko wporzadku to już sama nie wiem [emoji22]
Który tydzień?
Bo mnie dzisiaj też nic nie bolą jajniki i macałam się po cycorach odrazu czy one doskwierają
Ale w pierwszej ciąży kompletne żadnych objawów nie miałam do momemtu aż zaczął rosnąć brzuch więc ja chyba czytają się nakręcam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry