E
Estta
Gość
A jakich kremow uzywacie do twarzy? Czytalam ze nie mozna z wit.A
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To może bedzie chłopiec?Mnie osobiscie skora twarzy sie poprawila, wlasnie nie mam jakis syfkow jak zawsze mialam. Dzis mi to nawet powiedziala rodzina, bo mielismy mala imprezke![]()
Ups, cały czas używam maści retimax 1500.. Witamina A w bardzo wysokim stężeniu[emoji31]A jakich kremow uzywacie do twarzy? Czytalam ze nie mozna z wit.A
Moze mozeTo może bedzie chłopiec?
A ja dziś pół dnia miałam mdłości a drugie pół jakiegoś niepokoju..
Pewnie przez to że sporo osób już się dowiedziało i boję się iść teraz na wizytę 2 kwietnia bo w razie coś nie tak to juz tyle osób wie.. No i jeszcze w poniedziałek muszę powiedzieć szefowi. Szkoda, że nie można mieć małego monitorka zawsze przy sobie ktory pokazuje co i jak u dzidzi żeby móc spokojnie żyć od wizyty do wizyty![]()
Ja co prawda nie do twarzy, ale maść z witaminami a + e bardzo lubię na przesuszone miejsca. Nigdy o tym nie słyszałam że nie można , więc muszę pogooglowaćA jakich kremow uzywacie do twarzy? Czytalam ze nie mozna z wit.A
Hej czy Ty też masz polecony acard po poronieniu bo ja właśnie mamNa ciąży po poronieniu większość dziewczyn bierze acard przed i w trakcie ciąży, więc jeśli lekarz widzi podstawę do brania to bez obaw [emoji4]
Mnie wieczorem tak zaczęła glowa boleć, że nie wiem czy mam mdłości od tego bólu czy od ciąży [emoji14]
Ja póki co powiedziałam tylko kierowniczce, ale mamy dobry kontakt [emoji4] A tak ze względu na ostatnią ciążę raczej długo będziemy ukrywać.To może bedzie chłopiec?
A ja dziś pół dnia miałam mdłości a drugie pół jakiegoś niepokoju..
Pewnie przez to że sporo osób już się dowiedziało i boję się iść teraz na wizytę 2 kwietnia bo w razie coś nie tak to juz tyle osób wie.. No i jeszcze w poniedziałek muszę powiedzieć szefowi. Szkoda, że nie można mieć małego monitorka zawsze przy sobie ktory pokazuje co i jak u dzidzi żeby móc spokojnie żyć od wizyty do wizyty![]()
Ja nie, bo moje poronienie było późne i wiem z jakiego powodu. Jedyne co kojarzę to że przy acardzie można krwawić i wtedy dziewczyny odstawiają, ale specjalistka nie jestem [emoji4]Hej czy Ty też masz polecony acaed po poronieniu bo ja właśnie tak mamnie wiem czy to dobrze czy źle
Ja byłam po swoim poronieniu w 9tc u bardzo dobrej P. dr i mnie zapytała czy brałam acad - ja mówię, że nie to powiedziała odrazu jak zobaczę tylko 2 kreski acard bo rozrzedza krew i lepiej dotlenia..hmmmm....Ja póki co powiedziałam tylko kierowniczce, ale mamy dobry kontakt [emoji4] A tak ze względu na ostatnią ciążę raczej długo będziemy ukrywać. Ja nie, bo moje poronienie było późne i wiem z jakiego powodu. Jedyne co kojarzę to że przy acardzie można krwawić i wtedy dziewczyny odstawiają, ale specjalistka nie jestem [emoji4]
Ups, cały czas używam maści retimax 1500.. Witamina A w bardzo wysokim stężeniu[emoji31]
W ciąży najlepiej odstawić maści, kremy i sera z Wit. A oraz wszystkie z retinolem w różnych postaciach.Ups, cały czas używam maści retimax 1500.. Witamina A w bardzo wysokim stężeniu[emoji31]