Monia1906
Fanka BB :)
No nic pozostaje mi zrobić kontrolne badanie tsh bo jak narazie to chyba tylko ja mam taką małą dawkę przy podobnych wynikach tshJa mam 2.7 i mam brać 50 trzy razy w tygodniu i 25 cztery razy...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No nic pozostaje mi zrobić kontrolne badanie tsh bo jak narazie to chyba tylko ja mam taką małą dawkę przy podobnych wynikach tshJa mam 2.7 i mam brać 50 trzy razy w tygodniu i 25 cztery razy...

Wg Om 7+1 :-)Ale chociaż taki mały plus , że tylko po słodkim
A który masz tydzień ciąży?
Na 13.50 ale to taka wizyta że tak powiem dodatkową bo nie mogłam się doczekać na tą właściwą czyli dopiero na 8 kwietnia więc zapisałam się do innego lekarza na NFZ na czwartek właśnieOoo to obie wizytujemy w czwartek. Na którą masz ? Ja będę 7+6
Mam to samo. Jeszcze parę tygodni temu chcialam zeby przestała się wiecić w nocy i pojekiwac A teraz modlę się zeby nagle nie zaczela spac całe noce, bo bez sensu się przyzwyczajać;-)Gdybym ja z moim dzieckiem mogła pospać. Dzisiaj w nocy chyba z milion razy się budził. [emoji16] A z drugiej strony nie przyzwyczaje się do spania nocnego to będzie prościej w listopadzie. Oj pamiętam że przy pierworodnym to pierwszy miesiąc to masakra była dla mnie to wystawanie nocne a teraz w sumie nie ma tragedii [emoji846]
Ja na 8 45...Na 13.50 ale to taka wizyta że tak powiem dodatkową bo nie mogłam się doczekać na tą właściwą czyli dopiero na 8 kwietnia więc zapisałam się do innego lekarza na NFZ na czwartek właśniea Ty na którą?
Ja to bardziej mam wzdety brzuch i uczucie jakbym tam kamien miala. Wwidzialam Twoje typy imion ja mam mlodsza Marcelinke noezle z niej ziolko ale jest przekochana mi sie wlasnie Rozalia podoba takze prosze o opis grzecznosci dziecka. Chociaz po cichu mamy nadzieje na synusia ale tu jest problem z imieniem...Ja na 8 45...
I tak w drugiej ciazy szybciej widac brzuch. Już mam kulkę z przodu. Dziś do teściów musialam założyć luzna bluzke...
Sama nie wiem co bym chcialaDziewczyny à propos płuci to po cichu marzycie o chłopcu czy dziewczynce?
Celowałam w chłopaka, ale co będzie to się okaże [emoji4] Teraz najbardziej mi zależy żeby było zdrowe!Dziewczyny à propos płuci to po cichu marzycie o chłopcu czy dziewczynce?