reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2019

Dziwczyny mam dylemat jest sens robic jutro powtorke bhcg bo udalo mi sie wcisnąć do lekarki obok domu na czwartek ale kurcze mam wizyte rano i wyniklw nie bedzie do tej pory
Wytlumacze od razu dlaczego ide znowuz do lekarza u tego u którego bylam wczoraj to byla wizyta zaplanowana od 2 miesiecy w celu ustalenia planow zaciazenia a ta lekarka do której mam isc w czwartek to lekarka ktora chciałbym miec za prowadzaca ciaze

nie masz wyników w tym samym dniu? ja mam wyniki dostępne tego samego dnia jak o betę chodzi. zapytaj może rano dostaniesz.
Ja bym pewnie i tak zrobiła betę dla samej siebie ... bedziesz widziała jak przyrasta itp. zawsze to trochę uspokaja ze wszystko jest w porządku.

reklama
nie masz wyników w tym samym dniu? ja mam wyniki dostępne tego samego dnia jak o betę chodzi. zapytaj może rano dostaniesz.
Ja bym pewnie i tak zrobiła betę dla samej siebie ... bedziesz widziała jak przyrasta itp. zawsze to trochę uspokaja ze wszystko jest w porządku.
No właśnie jest w tym samym dniu ale popołudniu a rano mam mieć wizyte. I nie bardzo wiem jaki przyrost powinien być po 24h

Jestem po wizycie w 6t2d :) widzialam serduszko [emoji3590][emoji176][emoji16][emoji16] cos cudownego :) dostalam kartę ciazy i cala kartke badan do zrobienia na kolejna wizyte :)
Super! Szybko dostałaś tą kartę. Aż szok dla mnie. Ja musiałam czekać do 8 tc [emoji14] i to samiutenki koniec.

Mam nadzieję, że i mnie takie szczęście spotka.

reklama
Jestem po wizycie w 6t2d :) widzialam serduszko [emoji3590][emoji176][emoji16][emoji16] cos cudownego :) dostalam kartę ciazy i cala kartke badan do zrobienia na kolejna wizyte :)

Bomba :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: to świętujemy !

już nie mogę doczekać się serduszka ! u mnie dziś według om 4tydzien 4 dzień wiec jeszcze dalekooooo

Do góry