asiakkk94
Fanka BB :)
Mnie w poprzednich ciazach bolały bardzo, w tej od początku jakby mniej a dziś już tak delikatnie tylkoMnie jeszcze nie zaczęły boleć [emoji16] Tylko tak dziwnie ciągną w środku, ale to nie cały czas, tylko są momenty.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie w poprzednich ciazach bolały bardzo, w tej od początku jakby mniej a dziś już tak delikatnie tylkoMnie jeszcze nie zaczęły boleć [emoji16] Tylko tak dziwnie ciągną w środku, ale to nie cały czas, tylko są momenty.
Jakimi blondami farbujesz?Ja tez na blond i są naturalne farby takze luzik :-)
Wczoraj czulam je mega dzisiaj juz lzej ale sa duże. I mala juz nie za chetnie cyckuje. W nocy moze 2 razy chciala ale bardziej to bylo przytualnie niz jedzenie.Dziewczyny czy Was piersi nadal bolą bo mnie dziś jakby mniej i już schizuje
A byla taka zosia samosia ze ciezko bylo wyszarpac buziala od niej a teraz tylko mama tulasy buziakiDziewczyny ktore maja maluszki w domu.. Czy wasze dzieciaki tez zrobily sie takie przychlasty? Ze na krok nie opuszczaja Was? Moja ciagle sie tuli... Na kazdym kroku
Wklejalam na wizytach :-) 14 mm dziecka, serduszko bije 160 razy na minutę:-)28.03 8:45 Zajac Czerwcowy
Powodzenia!! Czekamy na wieści!
Ja dziś marzę o łyku Coca coliCo do gazowanego, ja za to slyszalam że w wysokiej ciąży nie należy pić bo dziecko się urodzi z gazami w brzuszku i będzie miało kolki, ale czy to prawda nie wiem [emoji2368]
I to ze szklanej butelkiJa dziś marzę o łyku Coca coli![]()
Mój lekarz pozwolił mi pić trochę coli ( pomagała mi trochę na mdlosci )Ja dziś marzę o łyku Coca coli![]()