Sysia29
Fanka BB :)
Ja biorę magnez z potasem. Raz dziennie. Pomaga mi na te moje problemy z serduchemDziewczyny bierzecie magnez ? Jak często?
Co do opryszczki podobno posmarowanie pasta do zębów pomaga. Ale nie wiem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja biorę magnez z potasem. Raz dziennie. Pomaga mi na te moje problemy z serduchemDziewczyny bierzecie magnez ? Jak często?
Co do opryszczki podobno posmarowanie pasta do zębów pomaga. Ale nie wiem.
To super wiadomość. Wypróbuję bo mnie mdłości męczą strasznieMój lekarz pozwolił mi pić trochę coli ( pomagała mi trochę na mdlosci )![]()
Gratulacje[emoji846]Wklejalam na wizytach :-) 14 mm dziecka, serduszko bije 160 razy na minutę:-)Zobacz załącznik 956479
Mnie trochę puściły ale 2 tygodnie prawie przeleżalamTo super wiadomość. Wypróbuję bo mnie mdłości męczą strasznie
pomógł mi też sok pomarańczowy - za to nie pomogły imbiry , migdały itp. A wręcz było jeszcze gorzej ...fakt faktem że muszę co chwilę coś zjeść i zastanawiam się nad moją wagą końcową Ja też mam takie dni, że mniej.Dziewczyny czy Was piersi nadal bolą bo mnie dziś jakby mniej i już schizuje
Ja słyszałam że woda gazowana w 1 miesiącach ciąży może tyle o ile zagrażać- to jak ktoś ma słaby żołądek i może powodować wzdęcia i ewentualnie wymioty ...czyli jak mamusia przyszła się dobrze czuje ( nie ma mdłości i wymiotow ) to może sobie pićWy tu z tym gazowanym a ja tylko pije wodę gazowana. Niegazowka w ogóle nie wchodzi

Kurr... Chyba czeka mnie leżenie plackiem, bo trochę posiedziałam i leci więcejjak jutro nie będzie poprawy to chyba szpital
![]()